Peter Nøhr og Morten Schou er gæstekokke i BIRKEMOSEGAARD KØKKEN

21 jul 2017 kl. 18:30 - 23 jul 2017 kl. 22:30

BIRKEMOSEGAARD Køkken, Oddenvej 165, 4583 Sjællands Odde

Morten & Peter overtager køkkenet i tre dage og laver menu med fokus på grøntsager og frisk fanget fisk fra Odden Havn.

Det er to klassisk uddannede kokke med et fokus på grønt og en fortid i flere fantastiske køkkener.

Hvid fisk, østers & brændt citron

Stegt kål i egen sauce

Aromatisk tomat i vanilje, markblomster, honning og citrus

Nye løg, flækærtepuré, korianderkapers, olivenolie

Kungs kartofler i urter og saltdej

Lun ost som en ‘salat’, skaldyr og gåsefod

Trækulsgrillede rødbeder med mørke bær, fennikel og hybenroser,


Vi åbner dørene kl 18.30 og sætter os til bords sammen kl ca 19.15

Menu'en koster 385,-

Reservation og billetter


Drikkevarer tilbydes i både glas og flaske. Fra 45,-

Fredag Salg lukket
Lørdag Salg lukket
Søndag Salg lukket
Børnebillet fredag Salg lukket
Børnebillet Lørdag Salg lukket
Børnebillet Søndag Salg lukket