Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Peter Pirat og en Barok SøRøverhistorie /Familiekoncert m. Camerata Øresund

Få billetter tilbage
Afholdt event

Peter Pirat og en Barok SøRøverhistorie /Familiekoncert m. Camerata Øresund

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

25 feb 2023 kl. 11:00 - 11:40
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Med familiekoncerten Peter Pirat og en barok- SøRøverhistorie inviterer barokensemblet Camerata Øresund alle børn og barnlige sjæle med ind i barokmusikkens fantastiske verden.

Orkesteret spiller et forrygende 45 minutters program hvor publikum bliver taget med på en rejse sammen med Peter Pirat og sørøveren Vivaldi, der møder mange spændende og udfordrende strabadser på sin vej mod det varme Costa Barocca. 


Vi oplever bl.a isnende kulde og bragende torden i Vivaldis årstider og hører katten Biber miave på tarmstrengene. Piraten Peter Spissky styrer slagets gang sammen med en fortæller, så selv de mindste kan være med.Koncerten er for alle børn i alderen 3-99 år!

Musik fra Vivaldis "De fire årstider", Telemann, Biber, folkemusik m.m. 

Medvirkende
Baroksensemblet Camerata Øresund under ledelse af Peter Spissky
Konferencier: Inger Høj Billetpris:

50 kr børn
100 kr. voksne

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond, William Demant Fonden og Augustinusfonden.


Læs mere på camerataoresund.com


Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .