eventet sluttede

Peter Rosendal, The Orchestra + Trio Mio; “The Trickster”

DKK 30,00 - DKK 60,00

Sted

Dato

16 aug 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Albummet The Trickster udkom i 2020 og blev nomineret til en DMA som Årets Jazzudgivelse samt udpeget af Jazzspecial som ”Årets Jazzalbum 2020”. 

Nu kan musikken høres live: Et moderne bigband mikset med en folkemusik-trio, kompositioner med tråde i så forskellige hjørner som Polska, Sønderhoning og nutidig jazz. I pianist/komponist Peter Rosendal hænder smelter det sammen naturligt og ubesværet. Peter Rosendals skrivemåde bærer et ganske finurligt, komplekst og stærkt personligt præg der gør musikken svær at sætte i bås, men appellerende at lytte til. Og tilsat de to orkestres umættelige nysgerrighed, er der bestemt chance for en musikalsk oplevelse, der kan rykke ved opfattelsen af både bigband og folkemusik.

Folkemusiktrioen Trio Mio, arbejder med at lægge nye lag på de gamle folkemusikalske traditioner. At gøre den til nutidig musik, men stadig bevare trådene tilbage til de traditioner, som musikken er rundet af. 

Bigbandet The Orchestra har i over 25 år formået at flytte orkesterformen – bigband – ind i nye sammenhænge og bidrage til dens udvikling, ofte ved at inddrage musikere eller komponister der har helt andre baggrunde og er uden konventioner for brugen af bigband. Orkestrets varemærke er en tæt og spændstig ensemblelyd – og nogle af de mest markante musikere på jazzscenen.

Line Up:

Trio Mio: Peter Rosendal; pno.
Jens Ulvsand; Bouzouki, tenor-guitar og guitar
Kristine Heebøl; Violin

The Orchestra:
Sax: 
Anders Banke
Kasper Wagner
Lars Møller
Frederick Menzies
Jan Harbeck 

Trombone:
Steen Hansen
Tobias Stavngaard
Niels Gerhardt
Kim Aagaard

Trompet:
Jesper Riis
Christer Gustafsson
Maj Berit Guassora
Lars Søberg Andersen

Jonas Johansen – dr.
Matthias Petri - bas
Thor Madsen – guit

Arrangør

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .