Peter Stub - Først Mig

eventet sluttede

Peter Stub - Først Mig

Dato

01 maj 2014 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Da Peter Stub var en lille dreng i 1963, så han Grethe og Jørgen Ingemann vinde det danske- og internationale Melodi Grand Prix. Lige i dette øjeblik tændtes der en musikglæde i den lille dreng og denne har været tændt lige siden. Som 10-årig arvede Peter søsterens guitar og herfra og til nu har en guitar været fast inventar hos den akustiske musiker.

Nu kan du opleve Peter Stub i Byens Cafe d. 1. maj kl. 20.00. Det bliver en aften i den amerikanske singer/songwriter tradition, men omformuleret på dansk, som kun Peter Stub kan gøre det. Store navne som: The Beatles, Bob Dylan og Donovan m.fl. er inspirationskilder til egne kompositioner, som er let genhørlig i Peters sange.

I 1974 blev Peter medlem af sit første band, nemlig rockbandet Pist. Det var et band med masser af spillejobs, som introducerede ham for turnélivets strabadser. Et liv som snart skulle udvikle sig, da han fra 1976 til slutningen af 1978 blev guitarist i Snoopy Band, som var backing for Rock Nalle.

Nu gælder det solo optrædener og ikke mindst country-/rockbandet RattleSnakes, som bl.a. har spillet i westernbyen i Legoland i over 25 år og optrådt på Jelling Musikfestival hele 5 gange. RattleSnakes er igen i år på festivalens program.

Glæd Jer til en aften med akustiske sange. Sange fra de store inspirationskilder – krydret med fortællinger fra det musiske liv og samfundssatiriske tanker.

”Musik er som meditation for mig og gir fred og ro. Det vil jeg gerne gi videre med… - bare mig og mine akustiske guitarer.” Glæd Jer.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .