Peter Vesth og Kristian Rusbjerg

24 sep 2020 kl. 20:00 - 22:00

Ved koncerten sidste år vandt de mange hjerter blandt publikum. Efterfølgende har mange spurgt, hvornår de kommer igen. Torsdag den 24/9 kommer de tilbage til Biografens hyggelige scene med alle deres kendte numre, som man både kan lytte til og synge med på. Peter Vesth ved, hvordan han skal løfte stemningen gennem kvikke replikker og morsomme anekdoter serveret med et glimt i øjet.

To dygtige musikere og entertainere på samme scene.  En yngre og en ældre udgør tilsammen en fantastisk musikalsk konstellation. Sangeren og sangskriveren Peter Vesth med talrige store hits såsom "Veras Vinterven", "En hel flaske rom" og "Bare fire linjer" har allieret sig med den formidable harmonikavirtuos Kristian Rusbjerg.

Begge har mange CD-udgivelser bag sig. Af de nyeste kan nævnes: 3-dobbelt CD'en "Musik er guld" (50 kæmpehits med Peter Vesth), dobbelt Cd'en "Sommerdays and Winternights" med Peter Vesth og venner samt dobbelt CD'en "Kristian Rusbjerg - Visitkort" (25 år med harmonikaen)

Deres show er en blanding af festlige, iørefaldende og smukke Peter Vesth sange, herlig musikalsk stand-up, velklingende fingerspilsguitar samt Kristian Rusbjergs ekvilibristiske harmonikaspil. De har spillet talrige koncerter overalt i Danmark lige fra store koncertsale og festivaler til små hyggelige Vise Vershuse.

De har også turneret i udlandet. bl.a. i Sverige, Tyskland, Østrig, Skotland, Irland, Norge, Polen og USA.

Peter Vesth og Kristian Rusbjerg har flere gange været TV aktuelle på DK4 med "Country Christmas",  "Peter Vesth og venner" og  "Sommersang i Mariehaven".

Hvert år arrangerer Peter Vesth og Kristian Rusbjerg en juleturné med forskellige dygtige gæstesolister fra ind- og udland.


Vesth vennerne er Peter Vesths supporterforening som har eksisteret i over 23 år og har over 500 medlemmer. De arrangerer musikalske rejser til ind- og udland samt følger duoens koncerter. Der er lagt op til endnu en glad aften i Kulturhuset.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke