spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Peter Vildmand "Kim Larsen" og Shu-Bi or not Shu-bi

Afholdt event

Peter Vildmand "Kim Larsen" og Shu-Bi or not Shu-bi

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

24 maj 2019 kl. 20:00 - 25 maj 2019 kl. 00:30

Beskrivelse

Der er lagt i kakkelovnen til en nostalgisk aften med musik vi alle kender og kan synge med på, hvor aftenen startes op med historien om Kim Larsen v/Peter Vildmand: 

Peter Vildmand: "Historien om Kim Larsen" - "Hov – var det ikke Kim Larsen der gik der? – Nej, det var det ikke, det var Peter Vildmand". Alle i Randers og omegn kender Peter Vildmand, som er en af Danmarks bedste Kim Larsen kopi, som i mange år har henrykket publikummer med sin optræden.

Når Peter Vildmand har spillet "den aller sidste dans" så vil festen fortsættes i samme højde eller måske kommer i et endnu højere gear, når Shu-bi or not Shu-bi tager over.

Med Shu-bi or not Shu-bi er du sikker på at opleve en forrygende koncert, hvor der virkelig bliver "wuffeli wow" i den!

Shu-bi or not Shu-bi spiller Shubiduas vil spille de største og mest elskede hits som er skrevet og indspillet, med den velkendte lyd fra de kronede dage og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen.
Alt sammen sender tankerne tilbage til storhedstiden.

”Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne.De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi. Foruden de tre gamle "shubbere" består bandet af de to benhårde musikere og dedikerede Shu-bi-dua connoisseurs, Karsten Lagermann(vok) og John Sørensen (bas).

Shu-bi or not Shu-bi trækker rigtig mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger:​“Vi' de eneste Shu-bi der dur!”

DC Peter Dalsgård samler aftenen i sin helbed med festlig musik i pauserne og til slut

Til koncerten sælges en almindelig billet der giver adgang til koncerten, eller en koncertbillet inclusiv en 3 retters festmenu, hvor festmenuen forinden festen nydes i skønne lokaler hos Romalt Kultur- og forsamlingshus.
Billetpriserne er helt i bund!

ELROFONDEN støtter arrangementet, som en del af ELRO-DAGENE i perioden 24.-26.5.2019


Koncertbillet kr. 100 + gebyr
Koncertbillet + 3 retters festmenu, kr. 295 + gebyr
Billet til 3 retters festmenu, kr. 195 + gebyr 

Dørene til koncerthallen åbnes fra kl. 19:00
Adgang til festmenu-lokalet i kultur- og forsamlingshuset fra kl. 17.30, middag fra kl. 18.00.


Arrangør: Romalt Fester v/6 foreninger


Lokation

Romalt Aktivitetshal Romalt Aktivitetshal, Romalt Blvd. 28, 8960 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .