Peter Vildmand "Kim Larsen" og Shu-Bi or not Shu-bi

24 maj 2019 kl. 20:00 - 25 maj 2019 kl. 00:30

Romalt Aktivitetshal, Romalt Blvd. 28, 8960 Randers

Der er lagt i kakkelovnen til en nostalgisk aften med musik vi alle kender og kan synge med på, hvor aftenen startes op med historien om Kim Larsen v/Peter Vildmand: 

Peter Vildmand: "Historien om Kim Larsen" - "Hov – var det ikke Kim Larsen der gik der? – Nej, det var det ikke, det var Peter Vildmand". Alle i Randers og omegn kender Peter Vildmand, som er en af Danmarks bedste Kim Larsen kopi, som i mange år har henrykket publikummer med sin optræden.

Når Peter Vildmand har spillet "den aller sidste dans" så vil festen fortsættes i samme højde eller måske kommer i et endnu højere gear, når Shu-bi or not Shu-bi tager over.

Med Shu-bi or not Shu-bi er du sikker på at opleve en forrygende koncert, hvor der virkelig bliver "wuffeli wow" i den!

Shu-bi or not Shu-bi spiller Shubiduas vil spille de største og mest elskede hits som er skrevet og indspillet, med den velkendte lyd fra de kronede dage og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen.
Alt sammen sender tankerne tilbage til storhedstiden.

”Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne.De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi. Foruden de tre gamle "shubbere" består bandet af de to benhårde musikere og dedikerede Shu-bi-dua connoisseurs, Karsten Lagermann(vok) og John Sørensen (bas).

Shu-bi or not Shu-bi trækker rigtig mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger:​“Vi' de eneste Shu-bi der dur!”

DC Peter Dalsgård samler aftenen i sin helbed med festlig musik i pauserne og til slut

Til koncerten sælges en almindelig billet der giver adgang til koncerten, eller en koncertbillet inclusiv en 3 retters festmenu, hvor festmenuen forinden festen nydes i skønne lokaler hos Romalt Kultur- og forsamlingshus.
Billetpriserne er helt i bund!

ELROFONDEN støtter arrangementet, som en del af ELRO-DAGENE i perioden 24.-26.5.2019


Koncertbillet kr. 100 + gebyr
Koncertbillet + 3 retters festmenu, kr. 295 + gebyr
Billet til 3 retters festmenu, kr. 195 + gebyr 

Dørene til koncerthallen åbnes fra kl. 19:00
Adgang til festmenu-lokalet i kultur- og forsamlingshuset fra kl. 17.30, middag fra kl. 18.00.


Arrangør: Romalt Fester v/6 foreninger


Billet koncert

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr

Billet koncert + 3 retters festmenu

DKK 295,00 + DKK 27,12 gebyr

3 retters festmenu

DKK 195,00 + DKK 19,62 gebyr