Peter Wangel med band + support | URBAN 13

20 nov 2020 kl. 19:00 - 22:00

Peter Wangel med band + support | URBAN 13

Den 20. november byder URBAN 13 på dansksproget singer-songwriting med Peter Wangel, der har taget hul på et spændende nyt kapitel i sit musikalske virke.

x Entré: 125 kr.
x Forsalg: 100 kr. + gebyr

---------

Peter Wangel

Peter Wangel har taget hul på et nyt kapitel i sit musikalske virke. Hans tidligere elektroniske musikprojekt, der slet og ret hed ‘Wangel’, er lagt til side til fordel for et genreskifte til dansksproget singer-songwriting, arrangeret, akkompagneret og produceret af Nikolaj Nørlund.

På Peter Wangels kommende album, som udkommer 13. november, er den tidligere melankolske poplyd skiftet ud med en mere åben og autentisk musik, der emmer af nærvær og fortællinger om alt fra trivielt familieliv til udsatte skæbner på samfundets bund.

Første smagsprøve fra albummet, titelsangen ‘Omfartsvej’, udkom fredag den 21. august. Nummeret er et af pladens mere upbeat, men rummer en barsk og direkte fortælling om en mand, der er blevet forladt af både kone og venner, og som styrer uden om de svære følelser for at køre direkte mod afgrundens rand.

Peter Wangel er ikke bange for at se nærmere på de svære spørgsmål i livet, og med hans kommende album har han fundet frem til et særligt rum, hvor det er muligt for ham uden omsvøb at udtrykke de barske sider af virkeligheden.

Lyt til Peter Wangel her:
https://open.spotify.com/artis...

---------

x Dato: 20.11.2020
x Døre: Kl. 20.00
x Sted: Garagen, URBAN 13 (indendørs)

x Entré: 125 kr.
x Forsalg: 100 kr. + gebyr

      URBAN 13 er drømmen om at forvandle området under Bispeengbuen til et rum fuld af muligheder. Fra sommeren 2019, vil projektet byde på iværksætteri i form af spisested, detailhandlere, digitale start-ups, håndværkere, kunst- og kulturskabere, byudviklere, sociale projekter og en multisal, der skal fungere som koncertsted, biograf, teater, markedsplads og medborgerhus.