PHARFAR PRÆSENTERER: MØNTN RECORDS RELEASE

Øresundsvej 6, 2300 København
25 jun 2021 kl. 19:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Danmarks ukronede konge af dancehall, Pharfar, inviterer til release på sit nye label Møntn Records d. 25/6 - og han tager en håndfuld af de nærmeste venner med, som udover ham selv udgør en overdådig musikalsk buffet i form af: 

Wafande, Shaka Loveless, Kaka, Klumben, Raske Penge , Niklas, Runny Money , Ludvig og  Ung Tjerkel.

Møntn Records er den nye musikalske legeplads for Pharfar og hans venner, hvor de fremover kan udtrykke sig med 100 % kunstnerisk frihed. Det nye label udgiver sine kommende udgivelser i samarbejde med Target Group og den 25/6 indvies Møntn med Pharfars nye single udspil Klap Kage. 

Om den nye single udtaler Pharfar: 

"Jeg har altid godt kunne lide når tingene går lige til grænserne. At lave et sang hvor et børnerim blandes med en sang om sex og store numser, er nok lige der hvor jeg synes det er sjovt og måske en anelse provokerende. Men først og fremmest er det sjovt. Det er ironi og det er ekstremer, uden dog at bruge slemme ord.

Nummeret ligger indholdsmæssigt i god tråd med mit tidligere virke. Af med skoene og af med attitude. Frem med selvironi og humor. Musikalsk er vi i en videreudvikling af dancehall universet, hvor Pharfars dybe stemme denne gang er sat lidt op i tonen. Man kan sige det er mere sang og mindre rap."
 

Line up d. 25/6

Pharfar 

Wafande

Shaka Loveless

Kaka

Klumben

Raske Penge

Niklas

Runny Money 

Ludvig

Ung Tjerkel

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke