Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

PIA ARKE, LANDSKABET OG KROPPEN

Afholdt event

PIA ARKE, LANDSKABET OG KROPPEN

Fra DKK 45,00

Beskrivelse

Laila Lund Altinbas, kunsthistoriker med speciale i kunst fra og om Grønland, fortæller om, hvordan den lille og den store historie flettes sammen hos Arke i mødet mellem krop og landskab.

Den grønlandsk-danske kunstner (1958-2007) Pia Arke arbejdede i mange af sine værker med forholdet mellem krop og landskab. Rent fysisk indtog hun landskabet med sit gigantiske pinhole kamera - en mandshøj trækasse, hun selv kunne bebo, mens motivet blev til. Disse fotografier af det grønlandske landskab brugte hun igen og igen, eksempelvis som tydeligt opstillede baggrunde i andre værker. Landskabet kan både ses som en reference til Arkes egen grønlandske baggrund, men også til en lang tradition for landskabsskildringer i den vestlige kunsthistorie.


Laila Lund Altinbas

Laila Lund Altinbas (f. 1989) er kunsthistoriker med fokus på kunst fra og om Grønland og har skrevet speciale om ekspeditionskunsten og Grønlandsmalerne i samarbejde med Nuuk Kunstmuseum. Altinbas er kultur- og kommunikationsmedarbejder på Det Grønlandske Hus i Aalborg og arbejder freelance med formidling af kunst fra og om Grønland. Tidligere på året afholdt Laila i samarbejde med Kunsten i Aalborg og kuratorgruppen decoloni_aal det omfattende kunstprogram Det tredje sted – Forum for nye fællesskaber. Gennem inddragende workshops, performances og filmvisninger udforskedes tematikker omkring afkolonisering, sprog og identitet, inspireret af Pia Arke.


Praktisk

Foredraget varer en time, inkl. spørgsmål.


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Foto: Pia Arke: Gone with wind, 1997 @Pia Arke Estate

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .