Pia Ditlevsen Foredrag / Kend din skygge og lev et autentisk liv!

25 feb 2020 kl. 19:00 - 20:30

Hotel Ringkøbing, Torvet 18, 6950 Ringkøbing

Kend din skygge og lev et autentisk liv!

Lever du ubevidst livet fyldt med gamle overbevisninger og mønstre fra fortiden af, som spænder ben for, at du ikke kan træde ud og leve det liv du går og drømmer om, som den du er?

Bliv bevidst omkring dine ubevidste sider i din underbevidsthed - kend dine skyggesidder og vend det til din styrke i livets udfordringer. Så kan du leve et mere autentisk liv fra dit sande jeg, uden at skulle gemme dig bag din maske af skyld, skam og af frygt for ikke at passe ind.

  • - Bliv klogere på hvad skygger er og hvorfor de let kommer til at spænde ben for dig i livet, måske har du oplevet følelsen af at have mistet dig sig selv i form af stress, angst og forvirring over at livet foregår ved siden af dig?
  • - Er du klar til at favne alle dine skyggesider der gemmer sig bag din maske?
  • - Pia vil dele ud af sin erfaring, og inspirere dig med brug bare redskaber, så du kan stå stærkt i DIG og tage ejerskab over det du lige nu skammer dig over!
  • - Under vejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål og Pia vil belyse det fra en ny vinkel, så det gamle slippes, og du kan udleve dit fulde potentiale.
  • - Der vil være kaffe og lidt til ganen i samarbejde med Hotel Ringkøbing

Konkurrence med mulighed for at vinde lækre præmie.

”Det du ikke vil være ved vil ikke lade dig være”

Jeg glæder mig til at se dig.