Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

PIANO DAYS CPH 2022 DAG 3 - NATHAN SHUBERT / ULRIK VESTI / BEATRIZ GIJON

Afholdt event

PIANO DAYS CPH 2022 DAG 3 - NATHAN SHUBERT / ULRIK VESTI / BEATRIZ GIJON

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

27 mar 2022 kl. 20:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Dør: kl 19:30

NATHAN SHUBERT

Med inspiration fra pianister som Nils Frahm og Erik Satie, samt egne fieldrecordings lavet på rejser tværs igennem Nord Amerika og Europa, laver den canadiske  pianist/komponist Nathan Shubert engageret og indfølt moderne klassisk, der blander en tilbageholdt fysikalitet med et ekseptionelt øre for skønhed. Shubert er en populær live- og studiemusiker. Hans egne værker bygger ligeså ofte på et rums atmosfære eller klaveret mekanik - pedalens lyd, hamrenes klakken - som på harmonisk opfindsomhed og interessant formgivning. Nathan Shuberts kompositioner er på samme tid dybt personlige og forståelige for enhver. De indeholder en enorm fremdrift og poesi som samtidig er meget subtilt udtrykt.

http://nathanshubert.com/


ULRIK VESTI

Ulrik Vesti har valgt en meget anderledes vej end mange af sine kollegaer inden for den klassiske musikscene, ved udelukkende at fokusere på improvisation og sine egne kompositioner. Den alternative tilgang til koncertscenen har, sammen med hans eklektiske smag og hans særlige spillestil, sikret Vesti sin egen personlige stil. Hans musik er en blanding af virtuositet og ambiente lydlandskaber, der altid er funderet i en dyb forståelse for struktur og melodisk følsomhed.

http://www.ulrikvesti.com/

BEATRIZ GIJON

Beatriz Gijon er en spansk musiker og komponist der nu er bosat i Aarhus, hvor hun studerer på solistlinjen ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hendes kunstneriske praksis er en undersøgelse af improvisation og improviseret performance. Hun har en baggrund i klassisk og rytmisk klaver - med særlig fokus på polyrytmer og kompleks metrik - men hendes nuværende praksis inddrager også brugen af klange, gestik og andre medier for at skabe originale performances og kompositioner. Altid med udgangspunkt i improvisation inddrager hun også miljø, kunst, publikumsdeltagelse, hverdagen og selve opførelsesstedets indretning i hendes praksis.

Beatriz Gijon's homepage

www.pianodayscph.com

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .