Picnic i Aarhus

Picnic i Aarhus

Billetter fra DKK 399,00

Sted

Dato

04 jun 2023 kl. 12:30 - 16:00

Beskrivelse

Eksklusivt hos OurStuff er vi super stolte over, at vi kan tilbyde denne fantastiske oplevelse, som er en sikker gaveide.

Hvem kunne ikke tænke sig at nyde en lækker picnic i det fri inkl. øl, vand eller vin. For derefter at sidde i vores strandstole og nyde det smukke danske vejr, eller eventuelt benytte nogle af OurStuffs medbragte spil.

Med garanti for en hyggelig oplevelse, og det bedste er, at det hele foregår udendørs. Hvor OurStuffs medbragt strandstole danner grundlag for timelang hygge.

Picnicen leveres fra vores egen medbragte foodtruck og er tilpasset årstidens råvarer, men der vil være forskellige retter at vælge imellem, så der helt sikker er noget for enhver smag. Typisk noget tapas eller smørrebrød. Arrangementet afholdes i Aarhus og prisen er for 2 personer. 

Inkluderet i prisen 
- Velkomstdrinks
- Picnic for 2 personer
- 1 øl/vand/vin
- Leje af havespil mv. 
- Picnic tæpper + strandstole

Foreløbigt program
12.30-13.00      Ankomst og Velkomstdrinks
13.00                 Udlevering af picnic kurv og strandstole
14.00                 Mulighed for afhentning af diverse have- og brætspil.
16.00                 Slut for i dag

Arrangør

Hos OurStuff brænder vi for gode oplevelser – helt tæt på naturen! Og alle vores inspirerende oplevelser, ture og rejser vil vi så gerne dele med dig. For oplevelser bliver bare altid lidt større, sjovere og mere mindeværdige, når vi deler dem med nogen. Derfor har vi i mere end 25 år arbejdet for at udforske, afprøve, arrangere og dele fantastiske oplevelser!

Vi ved derfor, hvordan vi sikrer dig oplevelser, der giver minder for livet. Og det er uanset, om det er oplevelser for én person, for hele familien, for grupper eller for virksomheder – eller alt derimellem.

Lokation

Aarhus, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .