Pierre Collignon tager os tilbage til virkeligheden

30 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

Ubbe`s Vinhandel / Vinbar, Ny Vestergade 1, 1471 København

Publicistklubben har besøg af fhv. chefredaktør på Jyllands-Posten, Pierre Collignon. Han er nu debatredaktør på Berlingske og aktuel med den roste bog: ”TILBAGE TIL VIRKELIGHEDEN - Kampen mod fake news, løgne og manipulationer”.

Det siger anmelderne:

Lisbeth Knudsen, TjekDet:

"... en af de vigtigste bøger om journalistikkens udvikling og udfordringer med stærke personlige holdninger til faget, der er skrevet på dansk i mange år. Og det er det indtil videre ubetinget bedste bidrag til at forstå og måske forsøge at finde vejen ud af den eksistentielle krise, vi befinder os i lige nu med svigtende tillid til medierne, demokratiet og politikerne."

Klaus Wivel skriver i Weekendavisen:

"Tilbage til virkeligheden kommer som kaldet og bør vække til besindelse og læses vidt og bredt både blandt danskere i almindelighed og i de mere tilrøgede kroge af Journalisthøjskolen."

Lea Korsgaard i Berlingske:

"Der er tale om en veldokumenteret, vurderende og rationel bog, tro over for kendsgerninger, tydeligt i sit udgangspunkt. Og er det ikke netop dét, journalistikken har brug for?"

Pierre præsenterer sine konklusioner og diskuterer dem med Thomas Hedin fra ”Tjek-det”-redaktionen.”

Læs mere og Pierre Collignon og hans bog her.


Vi har fået lov til at bruge Ubbes Vinhandels stemningsfulde staldbygning i baggården. Indgang via porten. Det giver sig selv, at der kan købes et godt glas vin, inden vi går i gang og i pausen.

Medlemsbillet

Salg lukket

Gæstebillet

Salg lukket