spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Pierre Dørges New Jungle Orchestra feat. Palle Mikkelborg

Afholdt event

Pierre Dørges New Jungle Orchestra feat. Palle Mikkelborg

Fra DKK 280,00

Sted

Dato

06 maj 2021 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Endelig kan vi afholde vores "nytårskoncert" med en af Danmarks største musikermagere Palle MIkkelborg i leg med et fabulerende Jungleorkester.  NB Husk at fremvise corana-pas eller negativ-test,som er taget inden for 72 timer.
"Magisk musik i kirkens midte"
var overskriften på Henrik Palles anmeldelse af koncerten med Palle Mikkelborg og Jungleorkestret i Brorsonskirken under Copenhagen Jazzfestival i 2019.
Koncerten er musikalsk åben – måske med citater fra Palle og Pierres nørrebroske cowboyfilm, som de så i Odeon Teatret, biografen på Fælledvejen, nu ombygget til toilet efter en brand, den 17.september 1958 forårsaget af en cigaretglød på en af balkonens stolesæder.
Koncertens musikere:
Gæstesolist: Palle Mikkelborg, trp
Pierre Dørge dirigent & guitar 
Jakob Mygind saxofoner
Anders Banke basklarinet & saxofoner
Gunnar Halle trompet 
Kenneth Agerholm trombone
Irene Becker piano & keyb.
Thommy Andersson kontrabas
Ayi Solomon afrikansk slagtøj
Martin Andersen trommesæt

Vi beklager meget, at vi pga af Corona endnu ikke ved hvor mange publikummer, der må være til koncerten, og derfor lægger vi ud med i første omgang at sælge 50 billetter. Vi åbner for yderligere billetsalg, så snart det er muligt.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .