eventet sluttede

Piger og autisme

Gratis

Sted

Dato

03 nov 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Vores oplevelse er, at der efterhånden diagnosticeres flere og flere pige med autisme. Piger, der har autisme, kan være et kapitel for sig at forstå, især hvis man allerede kender drenge med samme diagnose.

Derfor kommer Søren Glistrup og gør os klogere på, hvad der er så særligt for pigerne. Hvorfor kommer vi så tit galt afsted, og hvorfor er det så svært at være pige med en autismediagnose? 

Målgruppe: Denne aften henvender sig til forældre eller pårørende til piger med autisme og fagfolk, der er tæt på denne pigegruppe i deres hverdag.

Arrangør

Landsforeningen Autisme, Kreds Trekanten

Lokation

Vejle bibliotek Vejle bibliotek, Willy Sørensens Pl. 1, 7100 Vejle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .