Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Pilgrimsvandring i Japan

Få billetter tilbage
Afholdt event

Pilgrimsvandring i Japan

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

16 mar 2023 kl. 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Har du lyst til en aktiv rejse fyldt med vandring, natur og kulturoplevelser, så kom til Albi’s og bliv inspireret torsdag den 16/3 kl. 19, hvor Tilde Hjortshøj, indehaver af Ichiban Travels, og Mette Holm, oversætter og rejseleder, fortæller om deres pilgrimsvandreture på øen Shikoku i Japan.

Mette og Tilde tilbyder to forskellige vandreture af varierende sværhedsgrad på pilgrimsruten Shikoku 88. Fælles for begge rejser er de daglige vandreture, hvor man kommer ned i tempo og kan fordybe sig i kulturen, naturen og det lokale liv på den smukke ø. Rejserne afsluttes med et par afslappende dage i Kyoto.


Mick og Camilla hos Albi's serverer enten en god kop kaffe eller te med et stykke kage eller et glas vin til alle deltagere, og det koster 75 kr. + gebyr at deltage. 

Der er et begrænset antal pladser.

Arrangør

Ichiban Travels er et boutique rejsebureau med speciale i Japan. Vi inviterer dig til at udforske og opleve det spektakulære og fascinerende land, der byder på alt, hvad man kan ønske sig af naturoplevelser, kultur, traditioner, mad, kunst, mode og meget andet.

Lokation

Albis kaffebar og secondhand, Nordre Strandvej 354, 3100 Hornbæk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .