PINHOLE WORKSHOP

11 feb 2019 kl. 11:00 - 15:00

Havnekulturkontoret, Århusgade 126, 2100 København

Kom med på en anderledes fotografisk rejser! 

På Pinhole workshops tilbydes en tidsrejse i de oprindelige teknikker bag fotografiets skabelse. Med dine egne hænder bygger du et fuldt ud funktionsdygtigt kamera ud af simple hverdagsgenstande og lærer at bruge det og fremkalde dine billeder. 

Pinholefotografering er en kreativ proces, der nærmest kan betragtes som at fotografere i blinde. Her sænker vi farten og slipper kontrollen, arbejder ind i vores intuition, og lader fantasien få frit løb. Belønningen er unikke og visuelt stærke fotografier.

Workshoppen er for ALLE på tværs af aldre og fotografisk erfaring, og er en rigtig god familieaktivitet. Det er en sjov måde at stifte nærmere bekendskab med fotografiets bagvedliggende teknikker eller bryde de fotografiske vaner, som erfaring kan medføre.

På denne workshop bruger vi papæsker som base for skabelsen af dit kamera. Når alle har et færdigt kamera, vil vi gå på opdagelse med det i kvarteret, inden vi vender tilbage og fremkalder billederne i kaffe!!!  

Kan du mærke lysten til at tage på en anderledes fotografisk rejse, så kom med på Østerbro Bibliotek?, Mandag d. 11. februar. Vi starter kl 11.00 og slutter kl 15.00. Prisen for deltagelse er 250 kr. Dette inkluderer alle materialer. Man må gerne tage 1 barn (5-10 år) med i prisen for én billet.

OBS! Ved for få tilmeldinger aflyses eventet.

Velkommen til Pinhole fotografiets verden.

Vi glæder os til at tage jer med på opdagelse.

Om facilitator:

Nikolaj Svennevig er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

De seneste par år har han kastet sig over workshops, der primært fokuserer på den kreative proces bag fotografiet i forsøget på at hjælpe andre til at finde deres personlige fotografiske udtryk. Her har han vendt sig væk fra de højteknologiske værktøjer, der har oversvømmet vores verdener og bedøvet dele af vores fantasi og i stedet kastet sin kærlighed over pinholefotografiets magiske verden.

Billet

DKK 250,00 + DKK 23,74 gebyr