Pinhole Workshop - Byg dit eget kamera

09 jun 2018 kl. 10:00 - 14:00

Østerbro Bibliotek, Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København

I anledning af Copenhagen Photo Festival arrangerer Østerbro Bibliotek i samarbejde med Shots from the Guts (Nikolaj Svennevig) en alternativ fotografisk rejse for alle nysgerrige sjæle. Velkommen til Pinhole fotografiets verden.

På Pinhole workshops tilbydes en tidsrejse i de oprindelige teknikker bag fotografiets skabelse. Med dine egne hænder bygger du et fuldt ud funktionsdygtigt kamera ud af simple hverdagsgenstande og lærer at bruge det og fremkalde dine billeder.

Pinholefotografering er en kreativ proces, der nærmest kan betragtes som at fotografere i blinde. Her sænker vi farten og slipper kontrollen, arbejder ind i voresintuition, og lader fantasien få frit løb. Belønningen er unikke og visuelt stærke fotografier.

Workshoppen er for ALLE på tværs af aldre og fotografisk erfaring, og er en rigtig god familieaktivitet. Det er en sjov måde at stifte nærmere bekendskab med fotografiets bagvedliggende teknikker eller bryde de vante fotografiske tilgange som erfaring kan medføre.

Kan du mærke lysten til at tage på en anderledes fotografisk rejse, så kom med på Østerbro Bibliotek, Lørdag d. 9 Juni. Vi starter kl 10.00 og slutter kl 14.00. Det hele til den beskedne pris af 200 kr. Man må gerne tage 1 barn med i prisen for én billet.

Vi glæder os til at tage jer med på opdagelse.

Ticket 582635

Salg lukket