eventet sluttede

PINOT NOIR & NORDISK GOURMET - Vinsmagning med tre retters menu på Restaurant 56°

DKK 749,00

Sted

Dato

06 mar 2020 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

The Great Wine Experience & Restaurant 56° præsenterer:

PINOT NOIR & NORDISK GOURMET 
- Vinsmagning med tre retters menu på Restaurant 56°

Lad os forkæle dig med en eksklusiv helhedsoplevelse på Restaurant 56° med vinsmagning og en tre retters gourmet menu, hvor maden er parret til smagningens vine.

Restaurant 56° specialiserer sig i traditionel nordisk mad med en moderne og kreativ twist. Kokken og ejeren Kenneth Ellegaard er passioneret omkring bæredygtighed og bruger primært lokalproduceret og sæsonens råvarer. Denne aften vil han sammensætte en særlig tre retters menu med gourmetsnacks, en forret og en hovedret til de lækre bobler, rosé og elegante rødvine, vi skal smage.

​Pinot Noir er en delikat og sart druesort som har fået en helt særlig stjernestatus i vinverden. Den er exceptionel til at afspejle sine omgivelser, med andre ord sit ‘terroir’, og der er mange forskellige stilarter. Derfor skal vi fordybe os omkring klima, jordbund, metoder og filosofier. De karakterfulde vine er håndplukket fra visionære vinmagere med fokus på kvalitet, bæredygtighed og håndværk, fra Tyskland, New Zealand, Californien, Toscana, Serbien og selvfølgelig Bourgogne. Vi bliver også indviet i kunsten at koble mad og vin sammen, gennem nogle overskuelige retningslinjer og tips og tricks.

Denne aften skal vi smage vine fra følgende producenter (forbehold for ændringer).

- Schlör, Baden, Tyskland
- Fraçois Lumpp, Givry, Frankrig 
- Prophet´s Rock, Central Otago, New Zealand
- Eymann, Pfalz, Tyskland
- Birichino, Californien, USA
- Bikicki, Sremsk, Serbien 
- Podere Monastero, Toscana, Italien 

Fredag d. 6. marts 2020
kl. 18-21
pris: 749 kr. pr. billet (ekskl. gebyr)

Prisen inkluderer: 

- smagning af 7 vine
- brød og olivenolie
- 3 retters menu (gourmetsnacks, forret, hovedret)

Sommelier Natalie Noryd vil forestå vinsmagningen som afholdes i Restaurant 56°, der ligger i en unik 1700-tals bastion og krudtlager i det gamle havneområde på Holmen. www.restaurant56grader.dk

Restaurant 56°
Krudtløbsvej 8
1439 Copenhagen K

Der kræves ingen forkundskaber! Alle kan smage og dufte, og alle kan lære om vin. 

Der er et begrænset antal pladser og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet. Købte billetter refunderes desværre ikke (kun ved aflysning), men de kan gives videre til en du kender. Er du forhindret i at komme er du også velkommen til at kontakte os. Måske er der en køber til din billet.

Vinsmagningen gennemføres kun ved minimum 15 deltagere. Ved aflysning vil billetterne blive refunderet.

Lidt om os
Vin skal smages, drikkes og nydes, og mest af alt skal vin opleves. Vores vision på The Great Wine Experience er at gøre oplevelsen af vin til noget særligt og så let tilgængeligt som muligt for alle, uanset om du er en ny eller erfaren vinnyder.

Under kyndig vejledning af sommelier Natalie Noryd bliver vi med udsøgte vinsmagninger guidet gennem den store vinverden - med vine i topklasse, håndplukkede fra små producenter, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet, og hvor vinmagerne ofte bruger økologiske eller biodynamiske principper. 

En vinsmagning med The Great Wine Experience er altid en sanselig, sjov og lærerig rejse, hvor deltagerne både nyder god vin og får udvidet deres viden om det uendelige vinunivers. Under vinsmagningen bliver vinens særlige kvaliteter præsenteret i forhold til druesort, terroir og vinhusets historie, samtidigt med at der er tid til at hygge og socialisere omkring bordet. Se mere på vores hjemmeside www.thegreatwineexperience.dk.

Anmeldelser:  

Vi afholdte en smagning for 144 personer med The Great Wine Experience, hvor Natalie var med på vores idé om at parre 6 små luksuskager med 6 forskellige bobler. Det åbnede op for mange interessante smagsoplevelser. Natalie lærte os teknikkerne bag mousserende vine og vi blev især klogere på sødmegrader i de forskellige typer. Natalie er utrolig nede på jorden, sød, forberedt og dygtig inden for sit felt, så vi vil klart anbefale en vinsmagning med Natalie.

Nykredit Københavns Vinklub d. 18. september 2019

Foto: Wilfred Gachau
  www.wilfredgachau.com

Arrangør

Velkommen til The Great Wine Experience! 

Vin skal smages, drikkes og nydes, og mest af alt skal vin opleves. Vores vision på The Great Wine Experience er at gøre oplevelsen af vin til noget særligt og så let tilgængeligt som muligt for alle, uanset om du er en ny eller erfaren vinnyder.

Under kyndig vejledning af sommelier Natalie Noryd bliver vi med udsøgte vinsmagninger guidet gennem den store vinverden - med vine i topklasse, håndplukkede fra små producenter, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet. En vinsmagning med The Great Wine Experience er altid en sanselig, sjov og lærerig rejse, hvor deltagerne både nyder god vin og får udvidet deres viden om det uendelige vinunivers.


Anmeldelse:

"Vi afholdte en smagning for 144 personer med The Great Wine Experience, hvor Natalie var med på vores idé om at parre 6 små luksuskager med 6 forskellige bobler. Det åbnede op for mange interessante smagsoplevelser. Natalie lærte os teknikkerne bag mousserende vine og vi blev især klogere på sødme-/surhedsgrader i de forskellige typer. Natalie er utrolig nede på jorden, sød, forberedt og dygtig inden for sit felt, så vi vil klart anbefale en vinsmagning med Natalie."

Nykredit Københavns Vinklub d. 18. september 2019Lokation

Restaurant 56° Restaurant 56°, Krudtløbsvej 8, 1439 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .