PINOT NOIR & NORDISK GOURMET - Vinsmagning med tre retters menu på Restaurant 56°

06 mar 2020 kl. 18:00 - 21:00

Restaurant 56°, Krudtløbsvej 8, 1439 København

The Great Wine Experience & Restaurant 56° præsenterer:

PINOT NOIR & NORDISK GOURMET 
- Vinsmagning med tre retters menu på Restaurant 56°

Lad os forkæle dig med en eksklusiv helhedsoplevelse på Restaurant 56° med vinsmagning og en tre retters gourmet menu, hvor maden er parret til smagningens vine.

Restaurant 56° specialiserer sig i traditionel nordisk mad med en moderne og kreativ twist. Kokken og ejeren Kenneth Ellegaard er passioneret omkring bæredygtighed og bruger primært lokalproduceret og sæsonens råvarer. Denne aften vil han sammensætte en særlig tre retters menu med gourmetsnacks, en forret og en hovedret til de lækre bobler, rosé og elegante rødvine, vi skal smage.

​Pinot Noir er en delikat og sart druesort som har fået en helt særlig stjernestatus i vinverden. Den er exceptionel til at afspejle sine omgivelser, med andre ord sit ‘terroir’, og der er mange forskellige stilarter. Derfor skal vi fordybe os omkring klima, jordbund, metoder og filosofier. De karakterfulde vine er håndplukket fra visionære vinmagere med fokus på kvalitet, bæredygtighed og håndværk, fra Tyskland, New Zealand, Californien, Toscana, Serbien og selvfølgelig Bourgogne. Vi bliver også indviet i kunsten at koble mad og vin sammen, gennem nogle overskuelige retningslinjer og tips og tricks.

Denne aften skal vi smage vine fra følgende producenter (forbehold for ændringer).

- Schlör, Baden, Tyskland
- Fraçois Lumpp, Givry, Frankrig 
- Prophet´s Rock, Central Otago, New Zealand
- Eymann, Pfalz, Tyskland
- Birichino, Californien, USA
- Bikicki, Sremsk, Serbien 
- Podere Monastero, Toscana, Italien 

Fredag d. 6. marts 2020
kl. 18-21
pris: 749 kr. pr. billet (ekskl. gebyr)

Prisen inkluderer: 

- smagning af 7 vine
- brød og olivenolie
- 3 retters menu (gourmetsnacks, forret, hovedret)

Sommelier Natalie Noryd vil forestå vinsmagningen som afholdes i Restaurant 56°, der ligger i en unik 1700-tals bastion og krudtlager i det gamle havneområde på Holmen. www.restaurant56grader.dk

Restaurant 56°
Krudtløbsvej 8
1439 Copenhagen K

Der kræves ingen forkundskaber! Alle kan smage og dufte, og alle kan lære om vin. 

Der er et begrænset antal pladser og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet. Købte billetter refunderes desværre ikke (kun ved aflysning), men de kan gives videre til en du kender. Er du forhindret i at komme er du også velkommen til at kontakte os. Måske er der en køber til din billet.

Vinsmagningen gennemføres kun ved minimum 15 deltagere. Ved aflysning vil billetterne blive refunderet.

Lidt om os
Vin skal smages, drikkes og nydes, og mest af alt skal vin opleves. Vores vision på The Great Wine Experience er at gøre oplevelsen af vin til noget særligt og så let tilgængeligt som muligt for alle, uanset om du er en ny eller erfaren vinnyder.

Under kyndig vejledning af sommelier Natalie Noryd bliver vi med udsøgte vinsmagninger guidet gennem den store vinverden - med vine i topklasse, håndplukkede fra små producenter, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet, og hvor vinmagerne ofte bruger økologiske eller biodynamiske principper. 

En vinsmagning med The Great Wine Experience er altid en sanselig, sjov og lærerig rejse, hvor deltagerne både nyder god vin og får udvidet deres viden om det uendelige vinunivers. Under vinsmagningen bliver vinens særlige kvaliteter præsenteret i forhold til druesort, terroir og vinhusets historie, samtidigt med at der er tid til at hygge og socialisere omkring bordet. Se mere på vores hjemmeside www.thegreatwineexperience.dk.

Anmeldelser:  

Vi afholdte en smagning for 144 personer med The Great Wine Experience, hvor Natalie var med på vores idé om at parre 6 små luksuskager med 6 forskellige bobler. Det åbnede op for mange interessante smagsoplevelser. Natalie lærte os teknikkerne bag mousserende vine og vi blev især klogere på sødmegrader i de forskellige typer. Natalie er utrolig nede på jorden, sød, forberedt og dygtig inden for sit felt, så vi vil klart anbefale en vinsmagning med Natalie.

Nykredit Københavns Vinklub d. 18. september 2019

Foto: Wilfred Gachau
  www.wilfredgachau.com