Pinse-Byvandring med Gadens Stemmer - Indre by med Steen (kl.14-15.30)

20 maj 2018 kl. 14:00 - 15:30

Indre by, Hjørnet af Nørre Farimagsgade/H.C. Andersens Blvd. , Indgangen til H.C. Ørstedsparken, 1361 København V

Mit navn er Steen. Jeg har arbejdet normalt stort set hele mit liv, men er endt på gaden som pensionist og har derfor været langt nede. Heldigvis er jeg kommet videre med mit liv blandt andet takket være Projekt Udenfor, så jeg nu kan fortælle om livet og mine oplevelser på gaden og forhåbentlig derved øge forståelsen for de hjemløses situation og fortælle, at hvis omstændighederne er rigtig uheldige ja, så kan det faktisk ske for alle.

På min tur vil jeg fortælle om hjemløse-livet, som det var for mig, og jeg vil vise nogle af mine opholdssteder samt fortælle om nogle af de ting, der skete dér, og hvordan kontakten var med andre mennesker. Vi starter i HC Ørstedsparken og kommer bl.a. forbi Nansensgade og Rundetårn.

Kunderne siger:
Var en tur rundt i København lørdag med Steen. Det var en god og interessant oplevelse, der stak ud fra det sædvanlige udbud af oplevelser. Steen er en dygtig formidler og gav stof til eftertanke og efterfølgende drøftelser blandt deltagerne. Jeg vil ikke kunne gå en tur i København fremefter uden at tanken falder på Steen. Ja, jeg vil anbefale alle at prøve Guidet tur med Gadens Stemmer.
Rasmus M., januar 2018Billet

Salg lukket