Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

PINSERETREAT VED VESTERHAVET - NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME

Afholdt event

PINSERETREAT VED VESTERHAVET - NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME

Fra DKK 3.490,00

Sted

Dato

03 jun 2022 kl. 18:00 - 06 jun 2022 kl. 15:00

Beskrivelse

PINSERETREAT VED VESTERHAVET
NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME


3-6. juni 2022 ved Øster Løkke
BALANCED RETREAT
BALANCED.DK
V. Anne Mette Buch Bertelsen & Charlotte RungeEt retreat er et refugium og et helle – et sted hvor telefonen slukkes og sanserne tændes. Et sted hvor naturen, vores kropslige intelligens, intuition og fællesskabet er i centrum. Et sted hvor vi kan vokse med NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME, som vores primære guide til bevidst nærvær og fornyet livskraft. 
Mærk forårsmagien ved Vesterhavet og naturens kræfter. Vi retter fokus mod en naturnær opfattelse af, hvordan vi kan sanse naturens visdom, når vi er i bevægelse i naturen og med naturen. Vi lytter til naturens stemme og hvad den vil fortælle os, samt udforsker kraften i at dele ord og stemmer sammen i et hjertevarmt fællesskab.

Vi er på rejse med kropsbevidstheden og går på opdagelse i kroppens sprog. Vi nyder den åbne brede kyst med vandreture og sanser naturen i stilhed og et meditativt bevægelsesunivers - ude og inde. Gennem yin yoga, åndedrættet, meditation, musik, sang, stilhed og fri bevægelse lader vi kroppens celler hvile, sanse, danse - og skaber åbninger til fornyet livsenergi, hjertets kraft og sjælens stemme.Vesterhavet giver en unik mulighed for at lade naturen, havet og solen være en læremester og nære vores sanser. 

Vesterhavet konfronterer os ikke blot med vandets stærke kræfter, men i det hele taget med de bølger af liv, der udfordrer og bærer os gennem livet. At søge mod havet kan være en søgen efter noget, der er større end os selv, et helle - eller at nære dine celler i forårssolen!

På PinseRetreat får du:
* 4 dage på strandgård 300 m fra havet
* Stille vandreture ved Vesterhavet
* Bevægelse & Meditation inde & ude
* Sange om naturen i det fri
* Lydunivers: musik, trommer & chimes
* Yin Yoga, Meditation & Åndedræt,
* Compassion & selvkærlighed (MSC)
* Dans & Bevægelse (simpelt alle kan være med!)
* Bål & deling i cirkel
* Kort udesidning ved solnedgang
* Sund og lækker vegetarmad
* Et hjertevarmt fællesskab

Retreatet er primært kropsligt og sanseorienteret, samt en holistisk tilgang til mennesket og vores samspil med naturen. Inspirationen er mødet mellem "øst" og "vest", samt erfaringer og praksis, der bygger bro over tid mellem kulturer. Vi har særlig fokus på shamanistiske traditioner & praktiske naturbaserede metoder til at sanse naturen og elementerne. Krop, sind og bevidsthed kan vi forbinde med naturens kraft for at blive sundere og stærkere – ligesom bevægelse og meditation kan være en vej til et godt helbred og skærpe vores intuitive fornemmelse.

Alene, i fællesskab og i selskab med naturens rytme, skaber vi endnu mere plads og rum til de stærke, sårbare, vilde, frie og sunde mennesker vi er! Det er bevægelse for alle – bare kom som du er!Du inviteres til et åbent verdenssyn, hvor videnskab og spiritualitet sagtens kan gå hånd i hånd – og hvor vi gør vores bedste for at skabe et rum, hvor vi kan tænke, tale og bevæge os frit – i et hjertevarmt fællesskab.


TID
* Ankomst: Fredag d 3.juni  (ankomst ml. 18-19)
* Afrejse: Mandag d. 6. juni (afrejse ca. 15)

PROGRAM 

3-6.JUNI
RETREAT VED VESTERHAVET

* Hver morgen kl. 7.00: Morgenbadning i Vesterhavet (frivilligt)
* Der kan komme ændringer i programmetFREDAG: 

3. JUNI
18.00-19.: Ankomst
19-20.: Aftensmad  (AM)
20-21: Aftensmad
21-22 Yin Yoga & Åndedræt (AM)

LØRDAG: 4.JUNI
07.45-09.00: Blid Yoga (AM)
09.00-10.00: Morgenmad kl. 9 & Pause
10-12: Meditation & Self Compassion (AM)
12.30-16.30: Frokost kl. 13.00 & pause
16.30-18.00: Naturen stemme & Vandring ved havet
18.30-20.00: Aftensmad kl. 18.30
20.00-21.30: Dans, Meditation & Solnedgang (AM)

* Programmet søndag minder om lørdag, men med cacao ceremoni med Charlotte

MANDAG: 6. JUNI
7.45-9.00: Bevægelse & Sange om naturen i det fri
9.00-10.00: Morgenmad
10.00-12.00: Meditation & sjælens stemme (AM)
12.00-13: Frokost 

13-14.30: Sidste samling

15.00: Tak for denne gang
************************************


ANTAL DELTAGERE:
Max 16 personer.

STEDET: ØSTER LØKKE
Løkkevej 40, Trans, 7620 Lemvig
Vi bor 300 m fra Vesterhavet. Østerløkke ligger højt i klitterne og naturen omkring den gamle smukke gård er storslået. Der kommer kun få turister her, da der ikke er nogen by ved kysten i nærheden. Værelserne er fine og du kan bo i dobbeltværelse med eget bad og enkeltværelser med bad på gangen. Du vælger værelse i betalingslinket i eventet, når du betaler. Kontakt mig, hvis der er en bestemt du ønsker at bo på værelse med.
Sengelinned kan lånes og tilkøbes for 75 kr, håndklædesæt for 25 kr .Se flere fra billeder fra Øster Løkke
http://www.osterlokke.dk/?Galleri


TRANSPORT
Vi opfordrer til samkørsel i bil. I får tilsendt deltagerliste og kan evt. arrangere sammen.
* TOG: du kan tage tog/bus til Ramme st/Lemvig st og derfra kan der arrangere fælles transport med ”plustur” (ca. 20 kr pr. pers med plustur fra Ramme st til Øster Løkke)
***************************************

** PRIS **
EARLYBIRD til 1. MAJ (spar 800 kr) 

RABAT: 800 kr i rabat frem til 1.maj for alle - nye og tidligere deltagere på retreat med balanced.dk/Anne Mette 

* Studerende/sygemeldt på dobbeltværelse: 3490 kr (4 pladser)
* Dobbeltværelse alm.pris 4090 kr
* Enkeltværelse: 4890 kr

PRIS EFTER 1. MAJ

* Studerende/sygemeldt på dobbeltværelse: 4190 kr (4 pladser)
* Dobbeltværelse alm.pris 4890 kr
* Enkeltværelse: 5690 kr

Prisen dækker: 4 dage & 3 nætter med indkvartering & fuld forplejning. Transport og personlige forsikringer er ikke inkl. prisen. 

Ved afbud betales 1/3 af beløbet tilbage – eller du kan finde en ven, der tager med på retreatet i stedet for dig.


TILMELDING & BETALING
Gennem linket til betaling
Du er velkommen til at betale i rater, hvis du har brug for det (max 2-3 rater).
Gebyr; der er et billet & adm.gebyr hos placetobook, hvis du ønsker at spare det, kan du overføre på konto. Skriv til: 20747922/hello@balanced.dk

Ved tilmelding skriv venligst til: hello@balanced.dkSkriv gerne eller fortæl os ved opstarten af retreatet, hvis der er noget vi bør vide omkring skader, sygdom eller andet (f.x stress-sygemelding, knæskader, epilepsi eller andet). For en god orden skyld minder vi om at deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Balanced fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign


UNDERVISER
Anne Mette Buch Bertelsen
Min inspiration er naturen, kroppen og sjælens stemme, som vores primære guide til bevidst nærvær og livskraft. Min inspiration er særligt naturfolk og shamanisme - og mødet mellem "øst" og "vest", samt erfaringer og praksis, der bygger bro over tid mellem kulturer.
Uddannelser fra ind- og udland, bl.a. Esalen Institute i Californien. Jeg har 20 års bevægelsesbaggrund og 10 års undervisningserfaring. Dansen er største passion gennem 20 år, - meditation og yoga blev en del af mit liv i 2011. Vigtige læremestre indenfor shamanisme er: Anette Høst & Sandra Ingermann. Meditation & Self Compassion med Jesper Westmark & Christofer Germer. Moderne dans med Jenny Major & 5 Rytmer/Gaga/Impro.Den røde tråd er også erfaring og uddannelse indenfor HR (Cand. Soc. HRM), kommunikation, teamledelse og undervisning, samt rådgivning & coaching. Men et vendepunkt i livet blev til et nyt udgangspunkt - derfor blev HR for mig til Human Retreat!
Læs mere her

GÆSTEUNDERVISER 

Charlotte Runge - inviterer jer til Cacao ceremoni & meditativ bevægelse (tekst følger) 


** ANBEFALINGER FRA DELTAGERE PÅ RETREAT **
Egne ord fortæller ikke helt så meget som Sally’s oplevelse ved Vesterhavet i 2019
”Jeg deltog i Anne Mettes retreat ved vesterhavet. Det var det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Anne Mette er en fantastisk inspirerende og glædesspredende person og underviser. Programmet var gennemtænkt og vekslede godt mellem de forskellige aktiviteter, pauser og egentid. Boligen var utrolig smukt placeret midt i klitterne med lyden af vesterhavet og naturens lyde som baggrundstæppe. Maden var fantastisk og undervisningen var af høj kvalitet. Jeg er selv yogalærer og har deltaget på mange retreats igennem tiden - dette var absolut topklasse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg deltager i et af Anne Mettes retreats.”


Tjek alle retreats på facebook
BALANCED RETREAT
BALANCED.DK
https://www.facebook.com/Balanced-Retreat-242027565985725

#retreat #natur #movement #meditation #bevægelse #sanser #åndedræt #stilhed #dans #yoga #pranayama #mindfulness #compassion #refugium #naturenskraft #sol #vesterhavet #balancedretreat

Arrangør

* Find links til alle events & retreats på facebook

BALANCED RETREAT 

BALANCED.DK 

Læs anmeldelser

Glæder mig til at se dig!

Anne Mette


Lokation

Øster Løkke Øster Løkke, Løkkevej 40, 7620 Lemvig

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer