PIPI // RUST

Guldbergsgade 8, 2200 København
18 feb 2022 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 115,00
Billetter DKK 115,00

PIPI

PIPI er en dansksproget gruppe, der i deres musikalske udtryk er blevet sammenlignet med alt fra The Cure til TV2. De fire bandmedlemmer Frej, Gustav, Aske og Georg er fælles om at skrive både musik og tekst med det formål at dele personlige indtryk, følelser og oplevelser med omverdenen.

Ordene rammer en ungdommelig nerve – de første forelskelser, modstand i livet, hverdagens op- og nedture – med relaterbare temaer og budskabet om, at en gang imellem er det hele lidt nederen, og det er okay. Lyden er et metaforisk omsvøb, med opmuntrende toner og rå produktioner i fortællinger om ikke-gengældt kærlighed og usikkerhed over at skulle finde sig selv i de unge 20’ere.

PIPI klinger således af dyster, britisk rock og upbeat 80’er-pop – og af så meget andet, som de selv har svært ved at definere, hvor kommer fra.

PIPI udgav deres debut-ep ROD i november 2020, og sidste efterår spillede de bl.a. koncert på LiteraturHaus i forbindelse med RUST Sleeps Around – en koncert, som GAFFA gav 5 stjerner med ordene: ”det lader til, at København har fået et nyt indienavn i PIPI, som de kan bryste sig af.”

I starten af 2022 udgiver PIPI helt ny musik og lægger i den forbindelse vejen forbi RUST.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke