Event aflyst

Pizza Napoletana

DKK 200,00

Sted

Dato

06 apr 2020 kl. 17:30 - 21:30

Beskrivelse

Vi gentager den fantastiske aften og skruer endnu en gang ovnen helt op på 500 grader og laver ægte napolitansk pizza.

Den napoletanske pizza adskiller sig fra den italienske pizza vi kender fra ferier og italienske pizzerias i Danmark, ved at være bagt i kort tid og ved højere temperatur. 
Dette skaber en ualmindelig og fantastisk velsmagende, blød pizza hvor dejen og råvarerne smager friskere og væsentligt af mere.
Den leopardprikkede pizza kan meget mere......!

Vi giver den gas med de to klassiske pizze: Margherita og Napoletana, og selvfølgelig med de bedste råvarer der findes, såsom San Marzano tomat og mozzarella di bufala. Alt sammen direkte importeret fra Napoli.

Vi kører 2 seats (kl. 17.30 og 19.30) så husk at bestille til den tid der passer dig. Begrænset antal pladser.

I prisen er:

Pizza ad libitum
1 glas vin til maden

(Vi fylder butikken, hvorfor specielle ønsker til siddepladser ikke er mulig)

Arrangør

Lokation

Jægergårdsgade 7, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .