eventet sluttede

Plant din egen Barbapapa

Gratis

Sted

Dato

19 mar 2022 kl. 11:30 - 13:30

Beskrivelse

Verdens mest hyggelige og farverige familie danner rammerne for denne plantedag på Brønshøj bibliotek.

Vidste du at Barbapapa vokser frem af jorden, og at han sammen med Barbamama lægger frø i jorden, der bliver til alle deres børn? På denne plantadag laver vi Barbapapa-planteskjulere og planter pralbønner.

Familien Barbapapa består af Barbapapa og Barbamama og deres syv vidt forskellige børn: Barbarød, Barbablå, Barbagul, Barbapjuske, Barbalilla, Barbagrøn og Barbaorange. De kommer ud for en masse forskellige eventyr, men de kan løse et hvert problem, når de holder sammen.

Vi har en del (tomme) mælkekartoner på lager, men medbring gerne din egen (eller noget, der ligner).

Arrangementet er en del af festivalen ”Vi Elsker Bøger”, der i år har fokus på bøger med forunderlige familier.

Arrangør

Lokation

Brønshøj Bibliotek Brønshøj Bibliotek, Krabbesholmvej 3, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .