PLANTE_FEST - AMAZONAS TREDJE SOL

PLANTE_FEST - AMAZONAS TREDJE SOL

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

17 dec 2022 kl. 11:00 - 12:30

Beskrivelse

PLANTE_FEST - AMAZONAS TREDJE SOL


FEST FOR DIG OG NATUREN

En dansefest om dagen, der forbinder dig med Amazonas Regnskov i Peru. Du møder kunstner Tilde Engstroem og Healer og Eventyrer Maria Wiese, der i sammenspil med vennerne i Amazonas Regnskov, fra Kukama folket, skaber denne dansefest for dig. Vi har særlig fokus på et sundt helbred og en sund planet. Eventen har desuden fokus på nervesystemet, roen i det og at blot at være.

Alle Moves er velkomne!

Vi bruger kunsten til at forene verdenssyn.

Gratis

Tilmelding nødvendig

Alle er velkomne inkl. børn


=============================== 

Afholdes af Tilde og Maria:

Tilde er billedkunstner, groove-facilitator, mindfulness-instruktør og psykoterapi-studerende. "Mit interessefelt er at skabe rummet, hvor der er samspil mellem det kreative- terapeutiske- spirituelle og det intellektuelle, ved at mennesket forbinder sig indad og samtidig fornemmer den ydre verden og helhed".


Maria Wiese står bag projektet ”Verden Vi Lever I / Runapa Kawsana Allpan”. Hun forlod Danmark i 2013 som konsulent og kom tilbage fra Amazonas regnskov som kunstner og healer. ” Vi har behov for at feste, mærke kroppen, regnskoven og naturen i hver enkelt celle. Det er simpelthen lokalt sundhed der skaber en global sundhed".

Sammen vil de tage dig med på en fantastisk rejse ind i skoven og ind i din kerne.

=============================== 

Eventen er del af kunstprojektet Verden Vi Lever I, med projektet " MUTSAPIRIKA - Amazonas Tredje Sol", som afholder tre forskellige gratis aktiviteter i København i december i sammenspil med kunstnere og healere i Danmark og Amazonas Regnskov.


​Vi planter frøet - af samarbejde og naturlighed med os selv, naturen og Amazonas Regnskov.


Tak til Indre By Lokaludvalg og Københavns Kommune for støtte.

----------------------------------------------
For flere info om event og program samt tilmeldning:
The World We Live In: https://www.theworldwelivein.net/about-3


Tilde Lerche Engstrøm 
https://www.tildeengstroem.dk/..


------------------------------------

----------

Let the party begin - and never end 

Vi ses

🙂

Se mindre

Arrangør

Kunstner, formidler og grundllægger af kunst og uddannelsesprojektet fra Amazonas Regnskov RUNAPA KAWSANA ALLPAN - Verden Vi Lever I

Lokation

Culture House Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .