Event aflyst

Plantebyt 25.04.20

DKK 50,00

Sted

Dato

25 apr 2020 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Vi afholder Københavns første tilbagevendende plantebytnings-arrangement, hvor vi bytter planter og nørder vores viden om planter. Så find dine bedste stiklinger eller planter frem gerne 3-4 stykker som du gerne vil bytte til nye planter. Vi sørger for at der vil være lidt snacks og drikke. 

Det koster en fin 50'er og overskuddet fra arrangementet går til Danmark Naturfredningsforening.

Der er kun 10 pladser så skynd dig at købe din billet, vi glæder os til at se jer og plante-nørde med jer. 

De bedste hilsner fra Julie og Ida 

Lidt om os: 
Ida er stifter af designbrandet LEERBAEK og plante-interiør-designer og indehaver af butikken af samme navn. Det er også Ida der ligger hus til arrangementet.

Julie er plantenørd og hendes mission er at samle folk med interesse for planter udenfor de sociale medier. Hun er kvinden bag @plants.on.a.budget på Instagram.


Arrangør

LEERBAEK er en designvirksomhed der designer alt indenfor plante-interiør. Virksomheden holder til i lokalerne på Tyrolsgade 7, 2300 - her afholdes workshops, foredrag og pop-up shops. 

Lokation

Tyrolsgade 7, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .