Plantefarve workshop i Raadvad

Plantefarve workshop i Raadvad

Fra DKK 800,00

Sted

Dato

01 okt 2023 kl. 10:00 - 15:30

Beskrivelse

Med udgangspunkt i naturen omkring os, vil vi i denne workshop dykke ned i selv at fremstille farver. Det bliver i blækform, som er en tynd flydende farve, hvor vi udtrækker farven af planter. Blækken kan bruges til at male og tegne med på papir. Der vil være vejledning undervejs med mange gode tips. 

Plantefarver kan være svære at styre og det vil derfor være et eksperimenterende laboratorium.  Du vil prøve at koge dit eget planteudtræk, arbejde med at ændre farven ved at tilføre forskellige tilsætninger som eddike, salt og natron samt male dit eget billede med farven på akvarelpapir.

Vi er omgivet af naturlige farvestoffer, som med lidt kendskab er givende at arbejde med. Det er en fantastisk måde at forbinde sig med naturen på. 

Kurset kommer til at handle om at se på planter ud fra et farve og æstetisk perspektiv og om hvordan man har brugt dem til at farve med igennem tiden. 

Workshoppen vil både foregå udenfor i de smukke omgivelser og indenfor alt efter hvordan vejret arter sig. Så tag passende tøj  på. Kurset er for alle og ingen særlige forudsætninger kræves.

Medbring  gerne to tomme syltetøjsglas. 
 

Forplejning: Der vil være kaffe og te. Medbring selv madpakke. 

Transport muligheder:

Man kan tage tog til Klampenborg station og cykle gennem skoven.

Med bil fra Kbh til Raadvad. Kør af Helsingør Motervejen og tag afkørslen mod Hjortekær og senere mod Raadvad.

S-tog til Lyngby St og derefter bus til Raadvad. Bussen kører dog ikke så ofte. 

Kontakt: Hvis du har spørgsmål, så ring til Cecilia på mobil 20919097. Kontakt for yderlig information på info@ceciliawesterberg.com.

Om underviseren: Cecilia Westerberg (f. 1967) er uddannet billedkunstner fra Chelsea College of Art & Design i London og har i løbet af de seneste 20 år udstillet både i Danmark og i udlandet. 

Se mere på  www.ceciliawesterberg.com

Arrangør

Om underviseren

Cecilia Westerberg (f. 1967) er uddannet billedkunstner fra Chelsea College of Art & Design i London og har sit atelier i Raadvad tæt ved Dyrehaven. I løbet af de seneste 20  år hat hun udstillet både i Danmark og i udlandet. Sideløbende med sit kunstneriske virke afholder Cecilia workshops for børn og voksne på  museer og kulturinstitutioner. Hun har udviklet  en sanseudstilling Alkymistens Laboratorium for børn og voksne, som er blevet vist på fire danske museer og er nu aktuel på Malmø Kunstmuseum. 

Se mere på www.ceciliawesterberg.com.

Lokation

Raadvad Naturskole, Raadvad 50, 2800 Kgs. Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere