spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Planteplanet Workshop

Afholdt event

Planteplanet Workshop

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

16 nov 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Designeren Kaja Skytte, som står bag de flotte planteplaneter, viser og fortæller om metoden bag og giver en introduktion til, hvordan man binder sin egen planet.

Når du er færdig, kan du naturligvis tage planteplaneten med hjem.

Workshoppen afholdes torsdag 16. november kl. 19-21 i Frederiksberg Centret.

Workshoppen kræver tilmelding og koster 250 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Prisen inkluderer:

En small og en medium planteplanet + alle materialer.

Til planteplaneter bruges kun hårdføre planter som sukkulenter, der dyrkes i et uopvarmet drivhus i Danmark. Udover at denne type planter er sjove og spændende, så er de også nemmere at holde, så der er bedre chance for, at de forbliver grønne i en lang periode.

Til at lave planteplaneterne bruges kokosfibre, som er et restmateriale fra kokosnødden. Fibrene er med til at holde på vand og fugt til planten.

Er man interesseret i at lave flere planteplaneter derhjemme er det muligt at købe materialerne til 130 kr. Bemærk man skal bruge sine egne planter og tilbuddet gælder kun på selve aftenen.

Købte billetter refunderes ikke.

Lokation

Frederiksberg Centret, Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .