Pleasure Raft

28 maj 2020 kl. 20:00 - 22:00

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

OBS: Koncerten med Pleasure Raft er flyttet fra den 27. marts til den 28. maj  2020. Købte billetter gælder til den nye dato. Ønsker billetkøbere at få refunderet deres køb, bedes de kontakte KLEIN på kontakt@kleinkbh.dk. 

Pleasure Raft er et musikalsk projekt dannet af sangskriver og komponist Mathias Barfod. Med sin fortryllende stemme og fængende melodier, stræber han efter at berige sine lyttere med frodige og drømmende indie-pop sange.

2019 var et begivenhedsrigt år for Mathias Barfod. Efter bruddet med tidligere bandmedlem Matias Knigge og dermed opløsningen af den anmelderroste duo, The Attic Sleepers, kastede Mathias Barfod sig over dét, der skulle blive hans kommende soloprojekt under navnet Pleasure Raft.

I midten af november udkom hans selvbetitlede debut-EP, med en lyd, der både er atmosfærisk og storladen og trækker bestemt linjer fra Attic-tiden i forhold til det melankolske, det drømmende og det sfæriske. Pleasure Raft byder dog på mere vildskab, flere guitarer, et højere tempo og er markant mere rocket end The Attic Sleepers nogensinde blev.  

Metaforer fra fortiden og nordisk melankoli

Sangene på ’Pleasure Raft’ er skrevet ud fra personlige oplevelser fra en hård tid i Mathias Barfods liv, hvor hans far meget pludseligt gik bort og kæresten, igennem seks år, oveni det hele, forlod ham. Teksterne på EP’ens sange er alle uden narrativ og er generelt skabt af billeder og metaforer fra fortiden samt beskrivelsen af, hvordan det føles, når man pludseligt mister dem man elsker og som man regnede med, ville være der for én, i både medgang og modgang.  Ligeledes har det, for Mathias Barfod, været en terapeutisk bearbejdelse af netop denne særligt hårde periode. Det er skitser fra dagbøger fra denne tid, kastet sammen mere eller mindre tilfældigt, for at tegne et (u)tydeligt billede af den kaotiske tid - alt sammen blandet med kold svævende nordisk melankoli.

 

Dørene åbner kl. 19.30