Pleasure Raft // RUST

Pleasure Raft // RUST

Billetter fra DKK 135,00

Sted

Dato

26 nov 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

PLEASURE RAFT

Storladen og skrøbelig indie/dreampop fra tidligere The Attic Sleepers-medlem Mathias Barfod.--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Pleasure Raft er kunstnernavnet bag det tidligere The Attic Sleepers-medlem Mathias Barfod. Pleasure Raft står blandt andet bag den storstilede single "Words" fra 2021, der indfandt sig på P6's rotationsliste og den seneste single "Maybe I Was Wrong" - begge skabt i samarbejde med producer Søren Buhl.

Lyttere kan nu endelig glæde sig til et helt album fra Pleasure Raft, der udkommer senere i år - og i efteråret kan det opleves live på RUST. På pladen har Barfod arbejdet i grænselandet mellem det melankolske og storladne.

"Det skæve og skrøbelige, sammen med det opmuntrende og triste, er noget, der resonerer i mig. Det er noget, som giver mig lyst til at danse og være ked af det på samme tid. Det er noget, jeg søger i min egen musik, og noget jeg ønsker at få frem - den euforiske følelse af at være ked af det” fortæller Barfod om det kommende album.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .