Pleasure Raft [support: HAAB]

20 aug 2021 kl. 20:00 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 70,00
Billetter DKK 70,00

Pleasure Raft er et musikalsk projekt dannet af sangskriver og komponist Mathias Barfod, tidligere forsanger i den hedengangne anmelderroste duo The Attic Sleepers. Pleasure Raft er frodig og svævende indie-pop med Mathias Barfods velkendte fortryllende stemme i centrum af drømmeorkanens øje.

I midten af november 2019 udkom Pleasure Rafts selvbetitlede debut-EP, med en lyd, der både er atmosfærisk og storladen og trækker bestemt linjer fra Attic-tiden i forhold til det melankolske, det drømmende og det sfæriske. Pleasure Raft byder dog på mere vildskab, flere guitarer, et højere tempo og er markant mere rocket end The Attic Sleepers nogensinde blev.

Nyeste single ’Josephine’ udkom i starten af foråret til roser fra bl.a. Bands of Tomorrow

"Pleasure Raft er ude med en super fed, dansevenlig single med et catchy omkvæd. Der er ganske enkelt tale om en vaskeægte ørehænger med den genkendelige melodi i omkvædet".

Og ligeledes fra Good because Danish:

“Josephine” makes you want to wear your galaxy tights again and dance like nobody’s watching. I also very much recommend the music video; with such elaborate wit, it and transports that indie disco feeling right into your heart and feet.”

Vi følger selvfølgelig corona-reglerne men håber på, at vi i slutningen af august er et sted, hvor vi igen kan gøre præcis dette: danse ”like nobody’s watching”.

Under alle omstændigheder lover vi en smuk sensommeraften i Dansepavillonen i selskab med en af dansk musiks mest forførende stemmer.

Døre kl. 19.30

HAAB

Dreampop-gruppen HAAB er et band med sangerinden Hannah Sommer i front. Projektet blev opdaget af Pernille Rosendahl i 2017, og hun satte hurtigt sin producer og musiker Søren Vestergaard og Hannah i kontakt. Siden har de to arbejdet tæt sammen.

HAABs lydunivers bevæger sig i en fin og sårbar atmosfære, der kulminerer i en mørk rå tyngde. De harskabt et unikt udtryk og et dragende lydbillede med smukke, dynamiske klangfarver, og samspillet mellem organiske instrumenter og elektroniske elementer skaber det ærlige og autentiske udtryk for HAAB. Det særlige mix mellem en analog lyd, der møder en moderne elektronisk verden, binder den skrøbelige melodiske lyd sammen med det rå, mørke lydudtryk, hvilket gør HAAB nyskabende og originalt.

HAAB har udgivet 5 singler indtil videre og har samlet over 200.000 streams på SPOTIFY. Gruppens debut EP er på vej til efteråret.

I Dansepavillonen spiller de som en duo bestående af leadsanger Hannah Sommer og en hendes søster Emma Sommer.


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke