Spring til hovedindhold

Pluk selv på Rokkedyssegaard - sæsonkort 2022

Pluk selv på Rokkedyssegaard - sæsonkort 2022

Fra DKK 120,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Pluk selv bær og frugt -nkort sæsoet giver gratis adgang hele sæsonen

På Rokkedyssegaard i Kirke Værløse inviterer vi til en dejlig lang selvpluk-sæson fra midt i juni til oktober måned. 

Vi åbner, når bærrene er modne, og så vil der være åbent for pluk selv på Rokkedyssegaard i alle dage fra kl. 13.00 til 16.00. I løbet af sæsonen bliver der også arrangeret plukning formiddag og aftener. Hvis der ikke er flere bær at plukke, kan vi blive nødt til at lukke tidligere på dagen, men det er sjældent.

Juni - juli: Jordbær

juli – august: Hindbær

Midt i august – september: Pærer

Midt i august – oktober: Æbler

Entre: 30 kr./voksen, 20 kr./barn. Medbring gerne egen emballage. Betaling for plukkede bær og frugt efter vægt.

Hvis du har lyst til at plukke tit, så køb et Sæsonkort 2022 til Rokkedyssegaard. Det koster 120 kr. og giver gratis adgang til at plukke for dig og en ledsager hele sæson. Tillige giver det mulighed for andre oplevelser og tilbud, som vi inviterer til i løbet af sæsonen.

Det er en oplevelse af plukke jordbær direkte fra planterne i jordbærmarken. En sommerdag med blå himmel og duften af jordbær er fantastisk. Der er forskellige sorter af jordbær med forskellig smag, og det en smagsoplevelse. Og ingen jordbær smager bedre end de jordbær, som du selv har plukket. Børnene er velkomne, og de må gerne smage et jordbær.

Vil du også gerne plukke hindbær, så er Rokkedyssegaard stedet. At plukke hindbær er lidt jungleagtigt, da vi dyrker vores hindbær i store tunneler, som er til for at give god vækst og beskytte bærrene mod vind og vejr.

I sensommeren kan du tage på æblerov i vores frugthave. Æble- og pæretræerne vokser sig større og større, og det er en oplevelse at gå rundt i frugthaven og plukke frugt til at tage med hjem.

Rokkedyssegaard ligger kun 25 km fra København. S-tog til Værløse og bus 151 til Kirke Værløse. Stoppestedet ligger kun 100 meter fra gården. Eller tag cyklen med S-toget, der er kun 3 smukke kilometer fra stationen til gården.

Arrangør

Hos Rokkedysse Bær inviterer vi dig til oplevelser og samvær på Rokkedysssegaard i Kirke Værløse og Gundekildegaard ved Vejby Strand.

Vi vil gerne dele vores passion for bær og inviterer dig til at besøge gårdene med gårdbutik og Jordbærcafé. Der er åbent hele sommeren, og her kan du bestille sæsonkort til pluk selv sæsonen, gavekort til gårdbutikken, booke bord til bærbrunch eller billetter til sommerens bærjazz. 

Med bærlige hilsner Lisbeth og Torben Bo, Rokkedysse Bær

Lokation

Rokkedyssegaard Rokkedyssegaard, Lejrvej 45, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori