PM Introduktionsaften

24 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

A. P. Møllers Allé 9C, A. P. Møllers Allé 9C, 2791 Dragør

Kunne du tænke dig mere energi, en velfungerende fordøjelse og immunforsvar, en mere optimal søvn??

Når vi presser vores krop, dræner vi vores den og cellerne for vitaminer og mineraler. Dette kan lede til mange af de symptomer der opstår i vores krop henover en normal dag.
Når vi har velnærede celler, kan vores celler mere, og det giver os et liv med meget mere overskud, fokus og letter sindet.

Vi holder et Gratis informationsmøde om nogle tysk patenterede kvalitetsprodukter, bestående af vandopløselige vitaminer og mineraler , lavet på frugt & grøntsager. Ved hjælp af ny forskning, bliver produktet optaget direkte i cellen, der hvor der er brug for det, når der er brug for det, igennem det patenterede koncept NTC ( Nutrition Transport System).

Vi fortæller om vores erfaringer, og ikke mindst de resultater vi selv har oplevet med vores krop. Dertil kommer al den feedback, vi har fået andre, der bruger produkterne.
Hvis dette vækker din nysgerrighed, skulle du kigge forbi.
Der vil være smagsprøver på produkterne, så du selv kan vurdere hvordan det virker og smager. Vi glæder os til at se dig!

Er der nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DSC København på tlf: 51 55 64 12, alternativt info@pm-danmark.dk

Gratis Entre

Salg lukket