spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Podcast Arena i Thy - Safari blandt gigantiske Vindmøller - Når du vil

Afholdt event

Podcast Arena i Thy - Safari blandt gigantiske Vindmøller - Når du vil

Fra DKK 75,00

Online-event

Flere tidsrum

30 december 2022 - 31 december 2023

Beskrivelse

Du bestemmer selv hvornår du vil bruge din podcast. (Tiden på billetten er uden betydning)

Når først du har betalt billetten er den din og kan benyttes når det passer dig inden for 12 md.

Den længste podcast kalder vi Univers - og her får du omkring 2 timer med informationer og fakta - oplysninger og fortællinger om verdens største testcenter for store vindmøller. Her får du historien lige fra de første tanker om et nationalt testcenter til hvad fremtiden kan bringe inden for vedvarende energi. Hvis du følger den rute, vi har foreslået, er vandreturen på omkring 10 kilometer.

Du kan direkte afspille fortællingen her fra din browser og skal ikke gøre yderligere. Men hvis du sidder foran en skærm og vil have det hele med over på mobilen så scan Qr-koden så har du den med. (Al informaiton kommer med billetten.)

Kortet kan du se ved at klikke på det og derved følge din rute. Du kan så også vælge andre spor som du måske hellere vil høre end den rækkefølge vi har foreslået.

Vi ønsker dig en rigtig god tur

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .