POESI UDEN GRÆNSER 2019

05 okt 2019 kl. 15:00 - 17:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

POESI UDEN GRÆNSER 2019

Med Søren Ulrik Thomsen, Sissal Kampmann, Aron Bang, Muniam Alfaker, June Dahy, Naja Bjørnsson og Einar Már Guðmundsson


For fjerde år i træk afholdes Poesi uden grænser - et stemningsfuldt lyrikarrangement, der blander flere landes ord og lyrik i litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge.

Tværkulturelt poesitræf
I år skal vi høre lyrik med rødder i Danmark, Færøerne, Grønland, Irak, Island og Syrien. Og de medvirkende poeter er Søren Ulrik Thomsen, Sissal Kampmann, Arong Bang, Muniam Alfaker og Einar Már Guðmundsson (billedet).

Vi får også besøg af litteraturformidlerne og oversætterne June Dahy og Naja Bjørnsson, der fortæller om aktuel poesi fra Syrien og læser uddrag fra Hanadi Zarkas to digtsamlinger Livet er roligt i vitrineskabet (2016) og Jeg så en bleg sky, hørte sort regn (2018).

Arrangementet
Broderparten af oplæsningerne bliver på dansk, og enkelte af digtene læses på både originalsproget og i dansk oversættelse. 

Programmet vil vare i alt 120 minutter (inkl. pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner en time før det starter.

Poesi uden grænser er arrangeret af Nordatlantens Brygge i samarbejde med Assununu og Det Syriske Kulturinstitut og præsenteres med støtte fra Statens Kunstfond.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.