POESI UDEN GRÆNSER 2020

03 okt 2020 kl. 15:00 - 17:00

Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

Deltag med venner

POESI UDEN GRÆNSER 2020

Med Ursula Andkjær Olsen, Naiha Khiljee, Tóroddur Poulsen, Gerður Kristný, June Dahy, Naja Bjørnsson, Muniam Alfaker og Jessie Kleemann

For femte år i træk præsenterer vi Poesi uden grænser - et stemningsfuldt lyrikarrangement, der blander ord og poesi fra seks forskellige lande i vores litteratursalon NordOrd.

Tværkulturelt poesitræf
Programmet byder på poesi med rødder i Danmark, Færøerne, Grønland, Irak, Island og Syrien. Og de medvirkende poeter er Ursula Andkjær Olsen, Naiha Khiljee, Tóroddur Poulsen, Gerður Kristný, Muniam Alfaker og Jessie Kleemann (billedet).

Vi får også besøg af litteraturformidlerne og oversætterne June Dahy og Naja Bjørnsson, der fortæller om og læser eksempler på aktuel poesi fra Syrien.

Arrangementet
Traditionen tro bliver broderparten af oplæsningerne på dansk, og enkelte af digtene læses på både originalsproget og i dansk oversættelse. Arrangementet varer i alt 120 minutter (inkl. pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner en time før det starter.


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen
.