POESI UDEN GRÆNSER 2021

Strandgade 91, 1401 København
13 nov 2021 kl. 15:00 - 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

POESI UDEN GRÆNSER 2021

Oplæsninger, oplæg og performance. Med Marianne Larsen, Lív Maria Róadóttir Jæger, Shadi Angelina Bazeghi, Jessie Kleemann, Muniam Alfaker, June Dahy, Naja Bjørnsson. 

For sjette år i træk præsenterer vi Poesi uden grænser - et tværkulturelt og stemningsfuldt lyrikarrangement, der blander poesi fra forskellige lande i vores litteratursalon NordOrd.

MED OG UDEN ORD
Programmet byder i år på poesi med rødder i Danmark, Færøerne, Grønland, Iran, Irak og Palæstina. Og de medvirkende poeter er Marianne Larsen, Lív Maria Róadóttir Jæger, Shadi Angelina Bazeghi, Jessie Kleemann og Muniam Alfaker,

Vi får også besøg af litteraturformidlerne og oversætterne June Dahy og Naja Bjørnsson, der i år fortæller om og læser eksempler på palæstinensisk poesi, deriblandt Mahmoud Darwish (1941-2009). Desuden har vi i år et nonverbalt indslag, idet kunstneren og digteren Jessie Kleemann afrunder arrangementet med en performance.

ARRANGEMENTET
Broderparten af oplæsningerne bliver på dansk, og enkelte af digtene læses på både originalsproget og i dansk oversættelse. 

Arrangementet varer i alt 120 minutter (inkl. pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner en time før det starter.  Læs mere om arrangementet og de medvirkende her på nordatlantens.dk.


Poesi uden grænser 2021
er arrangeret af litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge i samarbejde med Assununu og Det Syriske Kulturinstitut med støtte fra Statens Kunstfond.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke