Spring til hovedindhold

POESI UDEN GRÆNSER 2024

Netop tilføjet

POESI UDEN GRÆNSER 2024

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

16 nov 2024 kl. 15:00 - 17:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Oplev digtertræf med Kim Simonsen, Elias Sadaq, Muniam Alfaker, Asta Olivia Nordenhof, Kuluk Helms, Sissal Kampmann, Erik Skyum-Nielsen og Gyrðir Elíasson i litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge.

POESI UDEN GRÆNSER 2024
For niende gang præsenterer Nordatlantens Brygge Poesi uden grænser - det årlige, tværkulturelle og stemningsfulde lyrikarrangement, der blander poesi fra forskellige lande i kulturhusets litteratursalon NordOrd.

Årets program byder på poesi med rødder, der forgrener sig mellem Nordatlanten, Danmark og Mellemøsten, og det præsenterer poeterne Kim Simonsen, Elias Sadaq, Muniam Alfaker, Asta Olivia Nordenhof, Kuluk Helms, Sissal Kampmann og Gyrðir Elíasson. Sidstnævnte læser op i selskab med sin danske oversætter, Erik Skyum-Nielsen.

Læs mere om de enkelte poeter på nordatlantens.dk/pug2024


ARRANGEMENTET

Broderparten af oplæsningerne bliver på dansk, og enkelte af digtene læses på både originalsproget og i dansk oversættelse.

Arrangementet varer i alt 135 minutter (inkl. pause).

Der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner 45 minutter før det starter.

Poesi uden grænser 2024 er arrangeret af litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge i samarbejde med kultursammenslutningen Assununu og Islands Ambassade og med støtte fra Statens Kunstfond.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori