Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Poesibanko med digterne Jesper Sternberg og Cecilie Lind

Afholdt event

Poesibanko med digterne Jesper Sternberg og Cecilie Lind

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

08 feb 2022 kl. 18:00 - 22:00

Beskrivelse

Kom og spil poesibanko med digterne Jesper Sternberg og Cecilie Lind hos Øens Spisested.

Poesibanko er en krydsning mellem lyrikoplæsning og banko, det er banko helt som du kender det - bare med ord i stedet for tal. Det er et spil, der fører bankohallens ”Gamle Ole” og halve pund kaffe ind på den litterære scene.

Til arrangementet får vi udleveret bankoplader, hvor tallene er udskiftet ud med ord. To digtere læser op af deres tekster, og så gælder det om at få ordene på pladen og måske vinde. Du kan forvente et anderledes litterært arrangement med meget humor, hvor alle kan deltage.

Sternberg er aktuel med digtsamlingen ”Helbredende digte” mens Cecilie Lind har skrevet digt samlingen ”Mit barn”, velskrevet, velformuleret og velfungerende digt om velsignelsen og forbandelsen ved at være nybagt mor.

Pris er 200-kr og inkluderer middag hos Øens Spisested.

Poesibanko er arrangeret af Amar:litt i samarbejde med Øens Spisested og Prismen. 
Amar:litt er støttet af Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg.

Lokation

Prismen Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer