Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

POESIENS HUS // DIGTERENS VÆRKSTED med Shadi Angelina Bazeghi og Nicolaj Stochholm

Afholdt event

POESIENS HUS // DIGTERENS VÆRKSTED med Shadi Angelina Bazeghi og Nicolaj Stochholm

Fra Gratis

Sted

Dato

22 sep 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Er du nysgerrig på arbejdet i digterens værksted, hvor tekster bliver til?

De to digtere Shadi Angelina Bazeghi og Nicolaj Stochholm vil denne aften læse op af nye, ufærdige tekster. De afprøver og diskuterer dem med os i publikum og hinanden. Vi får dermed et eksklusivt indblik i deres personlige skrive- og læsepraksis. Medbring din egen notesbog og pen, da digterne også udstikker en lille skriveøvelse til os

Om forfatterne

Shadi Angelina Bazeghi

(f. 1974) er forfatter, oversætter og redaktør. Hun har læst astronomi på Københavns Universitet og er uddannet fra Forfatterskolen i 2007. Hun debuterede med digtsamlingen Vingeslag (Gyldendal, 2015) og udgav i 2020 sin anden digtsamling Flowmatic. Hun har som oversætter bl.a. stået for en bred introduktion af de kontroversielle digtere, Forugh Farrokhzad og Audre Lorde.

Nicolaj Stochholm

(f. 1966) debuterede i 1991 med Biografi på Borgens Forlag. Senest udkom De III aldre på Escho, der er Nicolaj Stochholms 11. bog

Medlemsskab

 Medlemsskab af Poesiens Hus giver rabatter til arrangementer i både Poesiens Hus og LiteraturHaus. Kan købes via http://poesienshus.dk/bliv-medlem


Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Lokation

Poesiens Hus Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer