eventet sluttede

POESIENS HUS FYLDER 9 ÅR DEN 3. OKTOBER 2021

Gratis

Sted

Dato

03 okt 2021 kl. 10:00 - 13:00

Beskrivelse

POESIENS HUS FYLDER 9 ÅR DEN 3. OKTOBER 2021

Kom til fødselsdagsfest med poesien i centrum kl. 10-13.

Kl. 10: Velkommen            

Poesiens Hus er det eneste af sin slags i Danmark: Et litteraturhus drevet af en passion for poesien, dens leg med        sproget og dens evne til at formidle både det nemme og det svære. Leder af Poesiens Hus Karen Siercke byder velkommen til dit poesihus og folder husets visioner ud.

Kl. 10.15: Fødselsdagsbrunch med digtoplæsning af huspoeter (brunchen er let og kan købes via MobilePay på dagen)     
I september 2021 gik en af husets ønskedrømme i opfyldelse, da vi fik fornøjelsen af at ansætte vores allerførste huspoet til fast månedsløn. Poesiens Hus har modtaget en bevilling fra Slots- og Kulturstyrelsen, der betyder, at vi kan ansætte tre digtere fra vækstlaget til en månedsløn på 25.000 kr i 2021 til hver digter.                                     


De tre digtere er:
                  
Liv Ea (f. 1999), som debuterede som digter med digtsamlingen ’Lys bliver til løv’, der udkommer på forlaget Herman & Frudit i august 2021.
                  

Gry Stokkendahl Dalgas (f. 1990), som debuterede med den prisvindende digtsamling ’Det er herfra jeg vil begynde at tale, disse ord kan finde vej’, som udkom på forlaget Ovbidat.                  

Joan Rang (f. 1976), som debuterede som digter med den roste digtsamling ‘Omkring Floden Han’ og optrådte på dette års Sommertid Poesifestival.                                       

Du kan møde de to huspoeter Liv Ea og Joan Rang til Poesiens fødselsdagsbrunch.

Kl. 11.20: Præsentation af husets fyrtårnsprojekter                  
Poesiens Hus stortrives i krydsbestøvningen mellem digtere, poesientusiaster, og poesiformidlere, der samles i og omkring Poesiens Hus. Hør om nogle af de initiativer, der er i gang og under opsejling.

Kl. 11.40: Pause

Kl. 12.15: Poesibanko med poesipræmier (en plade koster 25 kr og kan købes via MobilePay på dagen)
PoesiBanko er et fornøjeligt spil, der med humor og livslyst inviterer dig ind i et glædespredende fællesskab og præsenterer dig for nogle af landets allerbedste digtere og deres digte. På bankopladen er der ord i stedet for tal. Ordene er hentet fra udvalgte digte, som læses op. Under oplæsningen dækker du de ord, som du hører og har på pladen; og når du har en hel række råber du “BANKO!” - også selvom det er midt i oplæsningen. Rigtig god fornøjelse!


Kl. 12.50: Tak for i dag

Arrangør

Lokation

Poesiens Hus Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .