Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

POESIENS TORSDAG // DIGTERENS VÆRKSTED med Liv Sejrbo Lidegaard og Oskar Fehlauer

eventet sluttede

POESIENS TORSDAG // DIGTERENS VÆRKSTED med Liv Sejrbo Lidegaard og Oskar Fehlauer

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

11 nov 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Dette arrangement er en del af ’POESIENS TORSDAG’. Se det fulde program for ’POESIENS TORSDAG’ efter arrangementsbeskrivelsen.

Er du nysgerrig på arbejdet i digterens værksted, hvor tekster bliver til?

De to digtere Liv Sejrbo Lidegaard og Oskar Fehlauer vil denne aften læse op af nye, ufærdige tekster. De afprøver og diskuterer dem med os i publikum og hinanden. Vi får dermed et eksklusivt indblik i deres personlige skrive- og læsepraksis.

Du opfordres til at medbringe din egen notesbog og pen, da digterne også udstikker en lille skriveøvelse til os.

-

Om forfatterne

Liv Sejrbo Lidegaard
(f. 1986), er uddannet fra forfatterskolen Litterär gestaltning i Göteborg og er mag. art. i litteraturvidenskab. Var i 2016 ekstern lektor i litteraturvidenskab ved Københavns Universitet.

-

Oskar Fehlauer
(f. 1999) skriver digte og går på forfatterskolen Litterär Gestaltning ved Göteborgs Universitet. Har haft digte og tekster bragt i alt fra Information, Eurowoman til Hvermandag og Kulturo. 
__

’POESIENS TORSDAG’ er den faste ugentlige arrangementspuls i Poesiens Hus, der består af følgende tre programpunkter (du kan komme til det hele, eller bare noget af det):

-

FYRAFTEN kl. 16-18
Poesiens Hus åbner dørene til sit bibliotek og husets bar er åben til fyraftensservering.

-

FÆLLESSPISNING kl. 18-19
Husets frivillige forbereder en vegansk ret
Dagens ret kan købes for 40 kr

-

OPLEVELSE kl. 19-21
Poesiens Hus præsenterer en poetisk oplevelse: Oplæsninger, foredrag, koncerter, teater walks, udgivelsesreceptioner, læseklub, skriveklub, samtaler m.m. Altid med poesien som afsæt og omdrejningspunkt.
Pris: 60 kr (gratis for medlemmer, tilmelding nødvendig)

-

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Lokation

Poesiens Hus Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .