Poetisk spilleaften // Spil kort med digte og vind præmier // Christianshavns Bogfestival 2021

eventet sluttede

Poetisk spilleaften // Spil kort med digte og vind præmier // Christianshavns Bogfestival 2021

Billetter fra DKK 40,00

Sted

Dato

16 jun 2021 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Poetisk spilleaften – spil kort med digte og vind præmier v/ Christel Sunesen fra Forlaget Ekbátana.

Har du nogensinde prøvet at spille kort med digte? Nej? Så har du chancen nu!Forlaget Ekbátana inviterer til spilleaften med den populære antologi Spillekort med digte. Undervejs vil der blive læst digt op og gamemaster Christel Sunesen fra Ekbátana sætter fine præmier på spil. Du kan f.eks. blive den heldige vinder af et smukt sæt Spillekort med digte. Det bliver en aften i poesiens, legens og fællesskabets tegn, og vi håber, du har lyst til at lege med.

Om Spillekort med digte
Spillekort med digte rummer sjove, poetiske, skæv, tænksomme, legende digte af nogle af Danmarks bedste digtere - fra Morten Søndergaard og Pia Juul til endnu ukendte forfattere. Digtene er trykt på talkortene, og billedkortene er fortolket af kunstner og grafiker Rakel Thorning-Vater. Sættet kommer i en flot håndlavet æske. Spillekortene blev skabt til udstillingen DRØMMEBØGER 2020 på Den Sorte Diamatn, kurateret af Lille Bogdag og Mikrofest, og i samarbejde med Forening for Boghaandværk.Læs mere om Spillekort med digte: ekbatana.dk/butik/spillekort-med-digte/

Læs mere om Mikrofest: mikrofest.dk/PRAKTISK INFORMATION
• Arrangementet afholdes iht. de gældende retningslinjer for kulturrelle arrangementer med siddepladser
• Der er begrænsede pladser, og du skal have billet
• En valgfri drikkevare fra baren er inkluderet i prisen
• Er du forhindret i at komme på dagen bedes du melde afbud, så andre kan få glæde af billetten
• Du skal fremvise gyldigt coronapas samt ID ved fremmøde
• Vi beder dig møde op i god tid og vise hensyn.
• Når du går og står skal du have mundbind eller visir på
• Vi tager forbehold for de gældende corona-retningslinjer, og vi forbeholder os retten til at udsætte, aflyse eller rykke arrangementet i tilfælde af ændrede eller nye coronarestriktioner
• Vær opmærksom på at dette arrangement foregår på Christianshavns Beboerhus og at der medfølger en valgfri drikkevare i prisen på 40 kr. 

CHRISTIANSHAVNS BOGFESTIVAL 2021
Arrangementet er en del af Christianshavn Bogfestival 2021.
Læs mere og se det fulde program for Christianshavns Bogfestival 2021: bibliotek.kk.dk/christianshavns-bogfestival-2021

Lokation

Christianshavns Beboerhus Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .