Poetry slam DM-finale 2019

25 jan 2019 kl. 20:00 - 23:45

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

OBS: Skoleklasser og lignende kan ikke købe billet til DM-finalen om aftenen, da der er særskilt skole-generalprøve om eftermiddagen (læs mere nederst).

*

Kom med til selveste... DM-FINALEN I POETRY SLAM, YEAH!

Gennem hele efteråret 2018 og i starten af januar 2019 har de bedste af de bedste poetry slammere konkurreret på scenerne i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Og nu skal de allerbedste af de allerbedste 10 poetry slammere mødes i finalen i det danske mesterskab i poetry slam 2019.

Og det bliver et brag af poesi og dét der ligner!

Ud over de 10 kvalificerede poetry slammere byder vi på særligt inviterede gæste-slammere, samt værten ex-DM-vinder Peter Dyreborg.

Men husk: Køb din billet i forsalg = for det første sparer du penge, og for det andet undgår du, at der pludselig er udsolgt.

Almindelig billet i forsalg: 115 kr. + gebyr.
Studiebillet i forsalg: 75 kr. + gebyr (begrænset antal til salg + kræver studiekort).
Billet i døren: 175 kr. (sælges kun såfremt der ikke er udsolgt).
Skole- og gruppebillet: Læs under det vigtige med småt neden for.

Billetsalget åbner lørdag den 3. november 2018, kl. 12.00.

*

Det vigtige med småt:
- vær obs på, at showet starter præcist kl. 20.00, og at det varer indtil kl. 23.45 med pauser
- vær obs på, at der tages fotos til showet og at det muligvis filmes, dog fotograferes og filmes publikum kun som gruppe
- vær obs på, at grupper på mere end 8 personer bedes kontakte os på peter@peterdyreborg.dk før der købes billetter, af hensyn til den begrænsede plads
- vær obs på, at skole-generalprøven om eftermiddagen p.t. er udsolgt, og såfremt skoler og lignende køber billet til showet om aftenen vil disse køb efterfølgende blive annulleret og refunderet, dog fratrukket gebyr - skoler kan kontakte os på peter@peterdyreborg.dk i forhold til at blive skrevet på venteliste til skole-generalprøven

*

Poetry slam DM 2018/2019 er arrangeret af Peter Dyreborg & Co. i samarbejde med Kultur V. Hovedpræmiesponsor er Jyske Banks lokalafdeling i Valby.

Alm. forsalg

Salg lukket

Studiebillet, kræver studiekort

Salg lukket