Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

POLA om kultur i Lyngby-Taarbæk

Afholdt event

POLA om kultur i Lyngby-Taarbæk

Fra Gratis

Sted

Dato

09 maj 2017 kl. 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I Alternativet Lyngby-Taarbæk vil vi gerne arbejde for et rigt kulturliv som kan samle os som borgere. Det kan vi selvsagt ikke klare helt alene, så vi vil gerne kickstarte med processen ved at invitere alle interesserede til at deltage i et politisk laboratorium om kultur i Lyngby-Taarbæk. Et politisk laboratorium er blot et inddragende faciliteret møde, hvor vi gennem dialog finder løsninger på problemstillinger. Så kom og hjælp os med at finde ud af hvordan vi kan skabe kultur som får dem i København til at rejse til Lyngby for en oplevelse. Kan vi f.eks udnytte vores smukke natur bedre i kulturlivet, eller kan vi være den kommune der gør e-sport og klovnekunst til anerkendt kultur? Arrangementet foregår d. 9/5 kl 19-21.30 i frivillighuset på Rustenborgvej 2A. Du behøver ikke være medlem af Alternativet for at deltage, alle er velkomne! Der er plads til 45.

Aftenen sparkes i gang med et oplæg fra Rasmus Nordqvist, Alternativets kulturordfører. Derefter vil der være workshop og debat ledet af en af vores POLA facilitatorer.

Hvis du har spørgsmål kan vi kontaktes på: lyngby.taarbaek@alternativet.dk

Lokation

Frivillighuset - Loftet, Rustenborgvej 2A, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .