Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Politisk Seminar

Afholdt event

Politisk Seminar

Fra Gratis

Sted

Dato

30 okt 2017 kl. 17:00 - 21:30

Beskrivelse

Storkreds Fyn holder politisk seminar

For dig som lige snupper en omgang politisk træning her i slutspurten til KV17!


Kommunalvalget lurer lige om hjørnet, og vi i Storkreds Fyn holder i den anledning vores første event i det nye politiske år. Vi er hamrende stolte af, at Alternativet har spredt grønt håb i hele 82 kommuner! Vi håber selvfølgelig, at vi får et godt valg rundt om i de mange kommuner. Derfor har den splinternye Storkredsbestyrelse trukket i arbejdstøjet og inviterer dig til ”Politisk Seminar”.

Formålet med det politiske seminar:

Formålet er, at give alle involverede i de kommende valgkampagner mulighed for at blive hørt og lade sig inspirere – og få tilført løsninger gennem ny viden, gensidig sparring samt gode råd. Seminaret vil formidle videndeling og styrkelse af politiske budskaber, forhold til pressen, økonomi og praktiske gøremål. Vi ved at i alle pt. knokler og kører på ideen om den 25. time, og har derfor planlagt forskellige oplæg, som er nøje skruet sammen i forhold, hvad der er relevant for jer! I kan på dagen opleve:

 • Velkomst v. Storkredsformand Carsten Roed Jensen
 • Espen Sloth fra Landssekretariatet vil facilitere samt fortælle og inspirere os omkring de mange gøremål i valgkampagnen, som i sidste ende kan betyde forskellen på succes og fiasko. Han vil bl.a. behandle spørgsmål om, hvordan man bedst håndterer indbydelser til tværpolitiske møder, hvordan man vælger, hvem der skal deltage, hvordan man bedst kommer igennem med sin budskaber, hvilke faldgrupper og udfordringer, der kan opstå, og hvordan man håndterer disse? Løbende vil han inddrage jeres erfaringer, gode råd og facilitere en gensidig sparring.
 • Folketingskandidaterne Roger Mathiesen og Nikolaj Amstrup vil fortælle om det politiske arbejde på Christiansborg – til yderligere inspiration for arbejdet i lokalforeningerne.

Det Politiske seminar er åbent for alle aktive i kv17, men er specielt rettet mod dig som:

 • De Fynske byrådskandidater
 • Region syd kandidater
 • Kampagnefolk
 • bestyrelsesmedlemmer
  i vores lokalforeninger

Alt det praktiske:

 • Hvornår: d. 30 okt. kl. 17-21.30
 • Hvor: Alternativet, Nørregade 71, 2. th., 5000 Odense C (praktisk talt et hammerkast fra Banegården)
 • Maks antal deltagende: 60
 • Forplejning: Vi vil servere en sandwich og lidt drikkelse. Da det er på huset regning må du gerne tilmelde dig via dette link:
 • Da vi ved i alle har meget travlt vil vi inden for den næste uge udsende en dagsorden. På den måde kan du tilpasse, hvornår det er relevant for dig at deltage.

Lokation

Nørregade 71, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer