Log ind / Opret

Pølser og pilsner

17 apr 2018 kl. 17:30 - 19:30

Grundsmag, Helligkorsvej 12, 4000 Roskilde


Det er sjovt at stoppe pølser! Sådan er det bare.

Vi spiser rigtigt mange pølser i Danmark, men ikke mange har prøvet at stoppe dem selv.

Grillsæsonen står for døren... Så nu har i chancen for at lave jeres egne grillpølser helt fra bunden. Få svar på mange spørgsmål og køb billet til en drøn hyggelig aften i Grundsmag.

Hvad er der egentlig i en pølse? Og hvad behøver der at være i en pølse? Hvordan ser tarm ud? Kan jeg få glutenfri pølse?
Vi skal stoppe, tilberede og spise 2 forskellige slags pølser. Vi starter med lidt teori om råvarer, tarm og øl, hvorefter vi hakker kød, rører fars og stopper tarm.

Vi slutter dagen af med at spise luksushotdogs sammen over kolde øl fra Brinkholm øl.

Billet

DKK 650,00 + DKK 33,39 gebyr