Pop'n Soul - Julekoncert 2017

14 dec 2017 kl. 19:30 - 21:30

Ryslinge Højskole, Højskolen 1, 5856 Ryslinge


Tænk sig! For 6 år siden Pop'n Soul startede op med i snit 8-10 sangere, der øvede hver 14 dag. Nu er vi næsten 90 fantastiske sangere, der mødes hver uge og bare giver den gas. Verdens dejligste kor. Så søde og dygtige ♥ Vi har alene i 2017 givet omkring 16 koncerter og optrædener til ALT muligt forskelligt - og skal blandt andet synge julen ind i Odense Zoo, og være 'koret på scenen' til det store HCA lysfest-show d. 6. december på Flakhaven i Odense.

Det vi dog ALTID ser allermest frem til - ja jeg vil gå så langt som til at kalde det årets højdepunkt - er vores egen julekoncert!! Der plejer alt at gå op i en højere enhed med smuk julestemning, masser af spas og juleløjer og lækker lyd.

Og den vil vi nu gerne invitere jer til. Det bliver torsdag d. 14. december kl. 19.30 og et par timer frem i Ryslinge Højskoles hal. Der vil blive først en storslået koncert med en række poppede og lækre julenumre, samt andet skønt fra vores repertoire, og derefter en julecafe med kage, kaffe/te, vand/vin og andet juleguf. Traditionen tro bliver der lidt ekstra underholdning og fællessang i cafeen!

Gæstesolist til koncerten er Thomas Nikolajsen på saxofon.

Koncerten koster 50 kr. her på Billetto, og er der plads, sælges resten i døren.

AL overskud fra koncert og cafe går til Pop'n Souls Islandstur. Vi skal nemlig 65 sangere på koncerttourne til Island til foråret og rejser penge til turen. Vi tager kontant, mobilepay og dankort i cafeen og modtager gerne donationer til korturen.

'bar det altså snart var jul, ka ikke vente!
Kærlig hilsen
Korleder Janne Wind

Billet

Salg lukket