spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

POP UP-koraften

Foto af David Beale @ Unsplash
Afholdt event

POP UP-koraften

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

11 maj 2023 kl. 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Pop-up koraften på RoFH!
Har du altid været lidt tilbageholdende på det dér med at synge i kor? Eller har du altid elsket det? Uanset hvilket hold du er på, vil du formentlig blive revet med denne aften, hvor alle smider stemmerne i fællespuljen og får taget til at løfte sig på KorKor-måden!
KorKors dirigent Camilla Tiedt (tidl. korlærer på RoFH) kommer og leder os igennem 2 sange arrangeret for kor.KorKor er et Roskildebaseret åbent, medlemsløst sangfællesskab, der er startet som et kor for alle, der ikke har tid til at synge i et fast etableret kor året rundt, men som ønsker at opleve bruset af at være mange, der bakker hinanden op musikalsk. Man mødes altså på engangsbasis og synger sange i korarrangementer, som er nye for alle hver gang.
Tøs (tidl. Softsongs) er en vokalbaseret akustisk kvintet, der er opstået som fællessangs-band under Camillas ledelse på Volunteers Village på Roskilde Festival. Siden har gruppen spillet til adskillige arrangementer udenom RF - bl.a Klimamarchen og senest på Christiansborg foran næsten 50.000 demonstranter for at bevare Store Bededag. Tøs bakker os op denne aften på vokaler/kor, cello, guitarer og tangenter.

Lokation

Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .